Kondos japanske køkken af Kondo Sasaki

Kondos japanske køkken

af Kondo Sasaki

Japansk mad er i en klasse for sig. Det er enkelt, det er sundt, og det er rene smagsoplevelser med masser af friske grøntsager, fisk, bælgfrugter og ris. Og så er det frem for alt slet ikke svært, som man ellers umiddelbart kan tro.
Kondo Sasaki er halvt japaner og opvokset med det japanske køkken. I denne kogebog har han samlet en række af sine yndlingsopskrifter på japansk mad garneret med oplysninger om råvarer, det japanske måltid, spændende fortællinger om skik og brug samt egne oplevelser fra rejser til solens rige og arbejde på en restaurant i det pulserende Tokyo.
Opskrifterne er bevaret i deres originale og ærlige form, men er nøje udvalgt, så de kan laves i et dansk køkken ved hjælp af få ingredienser. Server retterne enkeltvis som tilbehør eller lav et fuldt japansk måltid bestående af flere retter – her er inspiration til det hele samt masser af spændende læsning om de kulturelle aspekter ved det japanske køkken.
Om forfatter
Kondo Sasaki er uddannet kok fra Munkebo Kro og har arbejdet på en lang række velrenommerede restauranter såsom Restaurant Tsuyama i Tokyo, Kadeau, Restaurant Herman, Nimb og Pony. Han nærer en dyb fascination for det japanske køkken, som han er opvokset med og har lært at kende hjemme i sin japanske kokkefars køkken, i køkkenhaven med de mange japanske urter og grøntsager og på utallige rejser til Solens rige. Kondo har lavet japansk mad i Go’Morgen Danmark, har været gæstedommer i tv-programmet Masterchef og står for en lang række japanske popup-events.
E-bogen er lavet i fixed format.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793679214
  • Udgivet:
  • 23. maj 2018
  • Straks på e-mail
  • 185,95 kr.
  • 199,95 kr.
  • 14,00 kr. (7%)
  • 0,00 kr.
Eller spar samlet 19% som medlem
  • 161,95 kr.
  • 38,00 kr. (19%)
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Kondos japanske køkken
Japansk mad er i en klasse for sig. Det er enkelt, det er sundt, og det er rene smagsoplevelser med masser af friske grøntsager, fisk, bælgfrugter og ris. Og så er det frem for alt slet ikke svært, som man ellers umiddelbart kan tro.

Kondo Sasaki er halvt japaner og opvokset med det japanske køkken. I denne kogebog har han samlet en række af sine yndlingsopskrifter på japansk mad garneret med oplysninger om råvarer, det japanske måltid, spændende fortællinger om skik og brug samt egne oplevelser fra rejser til solens rige og arbejde på en restaurant i det pulserende Tokyo.

Opskrifterne er bevaret i deres originale og ærlige form, men er nøje udvalgt, så de kan laves i et dansk køkken ved hjælp af få ingredienser. Server retterne enkeltvis som tilbehør eller lav et fuldt japansk måltid bestående af flere retter – her er inspiration til det hele samt masser af spændende læsning om de kulturelle aspekter ved det japanske køkken.

Om forfatter
Kondo Sasaki er uddannet kok fra Munkebo Kro og har arbejdet på en lang række velrenommerede restauranter såsom Restaurant Tsuyama i Tokyo, Kadeau, Restaurant Herman, Nimb og Pony. Han nærer en dyb fascination for det japanske køkken, som han er opvokset med og har lært at kende hjemme i sin japanske kokkefars køkken, i køkkenhaven med de mange japanske urter og grøntsager og på utallige rejser til Solens rige. Kondo har lavet japansk mad i Go’Morgen Danmark, har været gæstedommer i tv-programmet Masterchef og står for en lang række japanske popup-events.

E-bogen er lavet i fixed format.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Kondos japanske køkken


Andre bøger af Kondo Sasaki
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.