Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kongekroner og Rubinens Hemmelighed

Bag om Kongekroner og Rubinens Hemmelighed

"Marie er en lille uskyldig pige, og nu er hun blevet til et redskab. Hvad foregår der egentlig, og hvad har du blandet os ind i? Hvad er det, svenskerne mener? Marie skal ikke bruges i dette spil, du har gående med denne franskfødte svenske kronprins og hans mænd. Jeg henter hende selv, og så kan jeg passende spørge Kronprinsen direkte, hvorfor han ikke lader os og den tabte skibslast være i fred!" I sommeren 1814 foregik en intens og hidtil ukendt kamp om Norge i en lille norsk by. Napoleon har flyttet Europas grænser, og efter fredsaftalen i Kiel i januar 1814 udarbejdede norske og danske adelsmænd en snedig plan for at omgå især det preussiske krav om at tvinge Norge ud af danske hænder. Nordmændene anerkendte aldrig fredsaftalen, og snart er Skandinaviens sidste interne krig et faktum. Kongekroner og Rubinens hemmelighed er en historisk roman fra fortidens virkelige hændelser. Det er et højpolitisk spil med svig, løgne, bedrag og en bortkommen skibslast, men også en beretning om at finde sandheden gennem kamp, håb, styrke og kærlighed. Om forfatteren An-Magritt Wibell Nygaard-Ech er dansk-norsk forfatter og freelanceskribent. Hun skriver bøger samt romaner og noveller til magasiner i Skandinavien inden for både realisme, mystik, krimi, drama, psykologi og skæbne. Dette er hendes fjerde roman på dansk. Hun bor i Sydsjælland med sin familie.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793755833
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 210
 • Udgivet:
 • 29. November 2019
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 143x220x18 mm.
 • Vægt:
 • 354 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 8. December 2023

Beskrivelse af Kongekroner og Rubinens Hemmelighed

"Marie er en lille uskyldig pige, og nu er hun blevet til et redskab. Hvad foregår der egentlig, og hvad har du blandet os ind i? Hvad er det, svenskerne mener? Marie skal ikke bruges i dette spil, du har gående med denne franskfødte svenske kronprins og hans mænd. Jeg henter hende selv, og så kan jeg passende spørge Kronprinsen direkte, hvorfor han ikke lader os og den tabte skibslast være i fred!"

I sommeren 1814 foregik en intens og hidtil ukendt kamp om Norge i en lille norsk by. Napoleon har flyttet Europas grænser, og efter fredsaftalen i Kiel i januar 1814 udarbejdede norske og danske adelsmænd en snedig plan for at omgå især det preussiske krav om at tvinge Norge ud af danske hænder.

Nordmændene anerkendte aldrig fredsaftalen, og snart er Skandinaviens sidste interne krig et faktum.

Kongekroner og Rubinens hemmelighed er en historisk roman fra fortidens virkelige hændelser.

Det er et højpolitisk spil med svig, løgne, bedrag og en bortkommen skibslast, men også en beretning om at finde sandheden gennem kamp, håb, styrke og kærlighed.

Om forfatteren
An-Magritt Wibell Nygaard-Ech er dansk-norsk forfatter og freelanceskribent. Hun skriver bøger samt romaner og noveller til magasiner i Skandinavien inden for både realisme, mystik, krimi, drama, psykologi og skæbne. Dette er hendes fjerde roman på dansk. Hun bor i Sydsjælland med sin familie.

Brugerbedømmelser af Kongekroner og Rubinens Hemmelighed

 • Viggo E. 27. Januar 2020

  Seneste udgivelse: ”Kongekroner og rubinens hemmelighed" - (ISBN 9-788793-755833) af forfatter An-Magritt Wibell Nygaard-Ech
  Bogen fangede mig! Den viste et historisk tilbageblik som mange ikke tænker over! Den var fyldt med historiske indblik i Norge, Sverige og Danmarks historie om magtspil. Romanen er om den sidste interne krig i Skandinavien, og drejer sig om at stoppe en krig og fredsforhandlingerne 1814 og at disse detaljer er enten glemt eller komplet ukendt. Kongehuse, "adelens" og magthavernes rolle. Familie intriger. Forretningshemmeligheder. En roman bygget op omkring Rød Herregård og familien Tank i byen Frederikshald (Halden, Norge). Carsten Tank er som velhavende forretningsmand og Statsråd blevet ufrivilligt inddraget i "Kongekronernes" kamp om hvem der skal overtage tronen i Norge i 1814. Hans hustru Cathrines indflydelse (der står altid en kvinde bag en mand). Romanen giver et godt "billede" af hvordan kongehusene hænger sammen i norden men også i Europa! Napoleons Rubin Garniture endte til sidst i Danmark. En roman der giver en vigtig flig af historien. Animerer til at dykke længere ned i den nordiske historie. Hun skriver letlæselig men beholder sproget fra tiden hun befinder sig i. Forfatteren kender tydelig sin historik til mindste detalje og har researchet grundig. Hun behandler materialet glimrende i romanform. Ser frem til hendes næste udgivelse.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.