Udvidet returret til d. 31. januar 2025
Bag om Kuldeteknologi

Kapitel 3 i Konserveringsteknik 1 (978-87-91319-63-1): Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage, kuldeteknologi, køling og frysning. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på relevante levnedsmidler hvortil metoden anvendes. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister. Se også Konserveringsteknik 2.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791319679
  • Udgivet:
  • 22. august 2013
  • BLACK WEEK
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Kuldeteknologi

Kapitel 3 i Konserveringsteknik 1 (978-87-91319-63-1):
Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.

Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage, kuldeteknologi, køling og frysning.

For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på relevante levnedsmidler hvortil metoden anvendes. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.

Se også Konserveringsteknik 2.

Brugerbedømmelser af Kuldeteknologi



Find lignende bøger
Bogen Kuldeteknologi findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.