Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Kun vi kender sandheden

Da endnu et mishandlet barnelig bliver fundet lidt uden for Silkeborg, begynder tre mennesker hver deres søgen efter svar. Betjenten, fordi hans hund fandt barnet. Journalisten, fordi han jagter en god historie, og den psykisk syge kvinde, fordi morderen er hendes far. Da Dødsenglen, berygtet for at udskære englevinger på sine ofre, endelig fanges, kan omverdenen ånde lettet op. Men noget stemmer ikke. Et nyt lig dukker op – og pludselig involveres alle tre igen på den værst tænkelige måde. Der er stadig en morder derude, og morderen har fået øje på dem. En neglebidende spændende krimi, hvor fortiden kaster lange skygger, og hvor ingen går fri. Debutforfatter Christina List er psykoterapeut og har gennem sit arbejde fået en stor indsigt i den menneskelige psyke. Den unikke viden kombineret med evnen til at sammenskrue en uhyggelig fængslende fortælling gør hende til en dygtig krimiforfatter, der holder dig fanget fra første til sidste side. KUN VI KENDER SANDHEDEN er første bog i en planlagt serie om Dødsenglens datter Sarah, betjenten Michael og stjernereporteren Kevin.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793695870
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 16. September 2022
 • Oplæser:
 • Dan Schlosser
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Kun vi kender sandheden

Da endnu et mishandlet barnelig bliver fundet lidt uden for Silkeborg, begynder tre mennesker hver deres søgen efter svar. Betjenten, fordi hans hund fandt barnet. Journalisten, fordi han jagter en god historie, og den psykisk syge kvinde, fordi morderen er hendes far.

Da Dødsenglen, berygtet for at udskære englevinger på sine ofre, endelig fanges, kan omverdenen ånde lettet op. Men noget stemmer ikke. Et nyt lig dukker op – og pludselig involveres alle tre igen på den værst tænkelige måde. Der er stadig en morder derude, og morderen har fået øje på dem.

En neglebidende spændende krimi, hvor fortiden kaster lange skygger, og hvor ingen går fri.

Debutforfatter Christina List er psykoterapeut og har gennem sit arbejde fået en stor indsigt i den menneskelige psyke. Den unikke viden kombineret med evnen til at sammenskrue en uhyggelig fængslende fortælling gør hende til en dygtig krimiforfatter, der holder dig fanget fra første til sidste side.

KUN VI KENDER SANDHEDEN er første bog i en planlagt serie om Dødsenglens datter Sarah, betjenten Michael og stjernereporteren Kevin.

Brugerbedømmelser af Kun vi kender sandheden

 • Krimiormen s. 16. November 2022

  Michael og Jacob er makkere i politiet. Michael har desuden hunden Pav med på deres ture rundt i nabolaget. De har været makkere i 5 år og mændene har kendt hinanden siden de var børn. Jacobs søster og svoger og deres 3 børn har en gård som Jacob egentlig skulle have overtaget.

  Læseren bliver præsenteret for Dødsenglens datter Sarah, betjenten Michael og stjernereporteren Kevin. Det er planlagt at ”Kun vi kender sandheden” er 1. bind i en planlagt serie om disse hovedpersoner. Det psykologiske aspekt er helt klart det centrale emne i serien.

  Man fanges ind af den helt særlige spænding i bogen om den menneskelige psyke. ”Kun vi kender sandheden” er en uhyggelig fortælling der holder læseren fanget fra første til sidste side. Mine varmeste anbefalinger skal lyde til ”Kun vi kender sandheden” som evner i en helt særlig grad at fastholde læseren fra første til sidste side i yderste spænding.

  Vurdering: 4/6 Roser.

  Krimiormen.dk


Find lignende bøger
Bogen Kun vi kender sandheden findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.