Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kvartlivskrise på Caminoen

- Om at vandre sig til svar på livets store spørgsmål

Bag om Kvartlivskrise på Caminoen

I bogen følger man forfatterens konfrontation med livets store spørgsmål: Hvad vil hun egentlig med sit liv? Hvem vil hun gerne være? Og kan en krævende gåtur gennem Caminoens parallel­ univers give svar på så komplekse spørgsmål? Som forvirret og firetyveårig tog Simone sit livs største beslutning. Hun sagde sit job op som kommunikationsmedarbejder i et godt firma til fordel for en 800 kilometer lang gåtur. I forsøget på endelig at gøre noget drastisk og anderledes ved sin tilværelse satte hun sig for at gå Den Franske Camino fra Saint-Jean Pied de Port i Frankrig til Santiago de Compostela i Spanien. Helt alene. Kvartlivskrise på Caminoen er en bog om at turde tage springet. Om at turde gå imod alle ydre forventninger og endelig gøre noget for sig selv, og ikke for andre. I foråret 2018 tog Simone afsted mod Frankrig. Men ville hun overhovedet kunne klare turen helt alene? Både fysisk og mentalt? Et angstprovokerende valg. For hvad ville sejre? Tryghedens velkendte rammer eller ambitionen om et anderledes liv? Vel vidende, at tvivl omkring beslutningen ville opstå undervejs, begav hun sig alligevel ud på en ukendt rejse, der potentielt kunne ændre hendes liv. Tag med Simone på en eventyrlig vandrerejse, når hun gennem indlevende og ærlige dagbogs- beskrivelser og billeder beretter om livet på Caminoen. En rejse, hvor tiden går i stå, hvor ubesvarede spørgsmål besvares, og hvor tankegange og tilgange til livet langsomt ændres i takt med at kilometerne tilbagelægges. Kvartlivskrise på Caminoen indeholder også praktiske oplysninger samt tips og tricks til den vandrelystne. Om forfatter Simone Jespersen (født 1993) er cand.mag. i dansk og kulturforståelse fra Aalborg Universitet og har de sidste 3 år arbejdet med kommunikation og sociale medier. Hun har altid haft en stor passion for det frie liv i naturen, hvor hun gennem Instagram-profilen @simonejespersen dagligt lader flere tusinde følgere inspirere af både friluftsliv og plantemad. Simone er opvokset i Hirtshals og bor til daglig i Aalborg, hvorfra hun planlægger sin næste rejse. E-bogen er lavet i fixed format

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793951549
 • Udgivet:
 • 6. Maj 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Kvartlivskrise på Caminoen

I bogen følger man forfatterens konfrontation med livets store spørgsmål: Hvad vil hun egentlig med sit liv? Hvem vil hun gerne være? Og kan en krævende gåtur gennem Caminoens parallel­ univers give svar på så komplekse spørgsmål?

Som forvirret og firetyveårig tog Simone sit livs største beslutning. Hun sagde sit job op som kommunikationsmedarbejder i et godt firma til fordel for en 800 kilometer lang gåtur. I forsøget på endelig at gøre noget drastisk og anderledes ved sin tilværelse satte hun sig for at gå Den Franske Camino fra Saint-Jean Pied de Port i Frankrig til Santiago de Compostela i Spanien. Helt alene.

Kvartlivskrise på Caminoen er en bog om at turde tage springet. Om at turde gå imod alle ydre forventninger og endelig gøre noget for sig selv, og ikke for andre.

I foråret 2018 tog Simone afsted mod Frankrig. Men ville hun overhovedet kunne klare turen helt alene? Både fysisk og mentalt? Et angstprovokerende valg. For hvad ville sejre? Tryghedens velkendte rammer eller ambitionen om et anderledes liv? Vel vidende, at tvivl omkring beslutningen ville opstå undervejs, begav hun sig alligevel ud på en ukendt rejse, der potentielt kunne ændre hendes liv.

Tag med Simone på en eventyrlig vandrerejse, når hun gennem indlevende og ærlige dagbogs- beskrivelser og billeder beretter om livet på Caminoen. En rejse, hvor tiden går i stå, hvor ubesvarede spørgsmål besvares, og hvor tankegange og tilgange til livet langsomt ændres i takt med at kilometerne tilbagelægges.

Kvartlivskrise på Caminoen indeholder også praktiske oplysninger samt tips og tricks til den vandrelystne.

Om forfatter
Simone Jespersen (født 1993) er cand.mag. i dansk og kulturforståelse fra Aalborg Universitet og har de sidste 3 år arbejdet med kommunikation og sociale medier. Hun har altid haft en stor passion for det frie liv i naturen, hvor hun gennem Instagram-profilen @simonejespersen dagligt lader flere tusinde følgere inspirere af både friluftsliv og plantemad. Simone er opvokset i Hirtshals og bor til daglig i Aalborg, hvorfra hun planlægger sin næste rejse.

E-bogen er lavet i fixed format

Brugerbedømmelser af Kvartlivskrise på Caminoen

 • Gabrielle K. 24. April 2020

  Utrolig fin fortælling om turen på caminoen

 • Lise K. 24. April 2020

  Meget inspirerende bog for den der drømmer om at prøve kræfter med Caminoen.


Find lignende bøger
Bogen Kvartlivskrise på Caminoen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.