Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lyriske portrætter

Bag om Lyriske portrætter

Sophus Schandorph har skrevet en lang række digte om nogle af sin samtids største personer. Hans lyriske portrætter fortæller blandt andre om kunstnerne P.S. Krøyer og Anna og Michael Ancher og om forfattere som Holger Drachmann og Georg Brandes, men de går også ud over Danmarks grænser og tilbage til før digterens egen levetid og fortæller om den store tyske filosof Georg Wilhelm Friedrich von Hegel. Sophus Schandorph var en dansk forfatter, digter og uddannet teolog. I 1872 var han med til at stifte Litteraturselskabet sammen med blandt andre Georg Brandes og Holger Drachmann.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726060119
  • Udgivet:
  • 9. August 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Lyriske portrætter

Sophus Schandorph har skrevet en lang række digte om nogle af sin samtids største personer. Hans lyriske portrætter fortæller blandt andre om kunstnerne P.S. Krøyer og Anna og Michael Ancher og om forfattere som Holger Drachmann og Georg Brandes, men de går også ud over Danmarks grænser og tilbage til før digterens egen levetid og fortæller om den store tyske filosof Georg Wilhelm Friedrich von Hegel.

Sophus Schandorph var en dansk forfatter, digter og uddannet teolog. I 1872 var han med til at stifte Litteraturselskabet sammen med blandt andre Georg Brandes og Holger Drachmann.

Brugerbedømmelser af Lyriske portrætterFind lignende bøger
Bogen Lyriske portrætter findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.