Udvidet returret til d. 31. januar 2025
Bag om Lystfiskerens kogebog

Kan man smide en hornfisk i en hotdog? En skrubbe i en burger eller en ørred i en forårsrulle? Det kan man i dén grad, og med stor succes! Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn giver i denne bog masser af inspiration og vejledning til håndtering og tilberedning af 13 dejlige spisefisk fanget i Danmark. Gennem 40 skønne opskrifter bliver din nyfangede fisk løftet til et højere niveau, så det ikke altid ender med kartofler og persillesovs. Og skulle du være en af dem, som fanger fisk hos fiskehandleren, er opskrifterne stadig mindst lige så gode.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771717532
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 192
  • Udgivet:
  • 19. november 2021
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 197x278x21 mm.
  • Vægt:
  • 795 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 27. november 2024

Beskrivelse af Lystfiskerens kogebog

Kan man smide en hornfisk i en hotdog? En skrubbe i en burger eller en ørred i en forårsrulle? Det kan man i dén grad, og med stor succes!
Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn giver i denne bog masser af inspiration og vejledning til håndtering og tilberedning af 13 dejlige spisefisk fanget i Danmark. Gennem 40 skønne opskrifter bliver din nyfangede fisk løftet til et højere niveau, så det ikke altid ender med kartofler og persillesovs. Og skulle du være en af dem, som fanger fisk hos fiskehandleren, er opskrifterne stadig mindst lige så gode.

Brugerbedømmelser af Lystfiskerens kogebog

  • Morten H. 2. januar 2022

    Fremragende inspirerende bog - med letforståelige opskrifter og super flotte fotos.
    En nydelse for både ganen og øjet


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.