Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Måske har jeg haft en anelse

Bag om Måske har jeg haft en anelse

"To forhold I går blev ilden borte den tændtes ikke i mig som om mit træ var vådt. Jeg har nok grædt for meget og set til begge sider og glemt min egen glød. Vil holde om den ene og tænke på den anden forsvinder fra mig selv." "Måske har jeg haft en anelse" består af en række stærke digte, der på hver sin måde sætter fokus på kvinderes vilkår. Nogle handler om voldtægt. De er barske, for emnet er barskt. Det er den uretfærdighed, ofret efterfølgende kan blive udsat for, også. Andre handler om kærlighed på godt og ondt, for indimellem gør kærlighed ondt. Vibeke Vasbo (f. 1944) er en dansk forfatter og kvindesagsforkæmper. Hun var en af drivkræfterne bag rødstrømpebevægelsen, kampen for fri abort og har endvidere været en aktiv del af Lesbisk Bevægelse. I 1976 debuterede Vibeke Vasbo som forfatter med bogen "Al den løgn om kvinderes svaghed", og siden er det blevet til en lang række romaner, noveller og digte.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726087178
  • Udgivet:
  • 20. November 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Måske har jeg haft en anelse

"To forhold

I går blev ilden borte

den tændtes ikke i mig

som om mit træ var vådt.

Jeg har nok grædt for meget

og set til begge sider

og glemt min egen glød.

Vil holde om den ene

og tænke på den anden

forsvinder fra mig selv."

"Måske har jeg haft en anelse" består af en række stærke digte, der på hver sin måde sætter fokus på kvinderes vilkår. Nogle handler om voldtægt. De er barske, for emnet er barskt. Det er den uretfærdighed, ofret efterfølgende kan blive udsat for, også. Andre handler om kærlighed på godt og ondt, for indimellem gør kærlighed ondt.

Vibeke Vasbo (f. 1944) er en dansk forfatter og kvindesagsforkæmper. Hun var en af drivkræfterne bag rødstrømpebevægelsen, kampen for fri abort og har endvidere været en aktiv del af Lesbisk Bevægelse. I 1976 debuterede Vibeke Vasbo som forfatter med bogen "Al den løgn om kvinderes svaghed", og siden er det blevet til en lang række romaner, noveller og digte.

Brugerbedømmelser af Måske har jeg haft en anelseFind lignende bøger
Bogen Måske har jeg haft en anelse findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.