Bag om Mad i fad
Hele retten tilbereder sig selv i ovnen i ét fad, og al saft, kraft og smag bliver i fadet. Man står ikke tilbage med en kæmpe opvask – højst en kniv, et bræt, en skål og et ovnfast fad.
Bogen indeholder nemme opskrifter på velsmagende, sund og hjemmelavet mad til alle, der sætter pris på god mad. De flere end 60 opskrifter omfatter morgenmad/brunch, hovedretter (fisk, fjerkræ, kød eller vegetariske og veganske retter) samt desserter. Maden er næringsrig og farvestrålende, den appellerer til sanserne og er nem at lave i en travl hverdag.
Hver opskrift ledsages af foto, praktisk info til alternative ingredienser og sundhedstips om råvarerne. Alle retter – undtagen desserterne, er fuldgyldige måltider, som både indeholder fedtstoffer, kulhydrater og proteiner. Desuden masser af grøntsager, der giver energi til kroppen og skønne farver på tallerkenen.
Formålet med bogen er, at det skal være overkommeligt for alle at tilberede et godt måltid.
Om forfatter
Anne van der Merwede arbejder som ernæringsterapeut, komplementærbehandler, egoterapeut med undervisning og vejledning i Danmark og Norge, afholder herudover workshops. Hun har i 20 år arbejdet som foredragsholder, behandler, underviser og skribent. Anne har studeret sammenhængen mellem krop, sind, kost og livsstil, og i bogen kombineres viden og erfaring med hjertelighed. Hun har haft brystkræft for tyve år siden og har siden da samlet viden om, at give kroppen de mest optimale betingelser.
E-bogen er lavet i fixed format
Vis mere