Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Melding om en kannibal

Bag om Melding om en kannibal

"Solidt i denne stilling sidder du solidt i fred for tiden den vil være din ven og plager med slik og alle muligheder du bor i landet af guld en dagsrejse fra det bedste fra Gud og egentlig optagelse fra noget der holder inde imellem rod og sæler de skrammer i kimingen i dit øje" Den danske forfatter og digter Bo Skjoldborg er født i 1966 og står bag en lang række anmelderroste romaner, børnebøger og digtsamlinger. Bo Skjoldborg underviser desuden i skriveprocesser og –teknikker og har endvidere udgivet bøger om at skrive. "Med kannibalens vildskab løbes der stormløb mod den konventionelle virkelighed i forsøget på at undslippe fraserne, forsteningen og den levende død … Teksterne ønsker dog ikke blot at rive ned og bryde op, men kontrasteres af forsøget på at fastholde erindringens dimension med en lige linje tilbage til barndommens og ungdommens mere autentiske og ubeskadigede verden." (Jens Hjøllund, DBC)

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711724194
  • Udgivet:
  • 13. Oktober 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Melding om en kannibal

"Solidt
i denne stilling
sidder du solidt
i fred for tiden
den vil være din ven og plager
med slik og alle muligheder
du bor i landet af guld
en dagsrejse fra det bedste
fra Gud
og egentlig optagelse
fra noget der holder inde
imellem rod og sæler
de skrammer
i kimingen i dit øje"

Den danske forfatter og digter Bo Skjoldborg er født i 1966 og står bag en lang række anmelderroste romaner, børnebøger og digtsamlinger. Bo Skjoldborg underviser desuden i skriveprocesser og –teknikker og har endvidere udgivet bøger om at skrive.

"Med kannibalens vildskab løbes der stormløb mod den konventionelle virkelighed i forsøget på at undslippe fraserne, forsteningen og den levende død … Teksterne ønsker dog ikke blot at rive ned og bryde op, men kontrasteres af forsøget på at fastholde erindringens dimension med en lige linje tilbage til barndommens og ungdommens mere autentiske og ubeskadigede verden."

(Jens Hjøllund, DBC)

Brugerbedømmelser af Melding om en kannibalFind lignende bøger
Bogen Melding om en kannibal findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.