Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mission sund mad

- 100 af Michelles bedste opskrifter

Bag om Mission sund mad

Det behøver ikke at være svært at leve sundt og godt Få inspiration til nem og sund mad til alle dagens måltider i Michelle Kristensens bog med 100 af hendes mest populære opskrifter på alt fra skyrboller og minipizzaer til mættende salater og lækre snacks. Mere end 70.000 danskere har været på en af Michelle Kristensens populære MK camps, hvor de har fået inspiration, motivation og redskaber til en permanent livsstilsomlægning med enkle kostprincipper, hvor der stadig er plads til fest og søde sager indimellem. MK principperne handler om alt andet end kalorietælling og at sulte sig selv og giver ud over en sundere og slankere krop også masser af energi og bedre humør. En af de bedste måder at holde fast i den nye livsstil er aldrig at gå ned på inspiration til ny, velsmagende mad, men det kan være en udfordring at finde inspiration til nye retter, der kan laves på nul komma fem i en travl hverdag. Derfor har Michelle nu samlet 100 af sine mest populære opskrifter til alle dagens måltider med masser af inspiration og tips til at holde den sunde og slanke livsstil – både derhjemme og på arbejdet. Sund mad skal smage godt og være simpel at lave, og ingredienserne skal kunne købes i supermarkedet. Og ingen har tid til at stå timevis i køkkenet hver dag. Michelle Kristensens mission er at få danskernes øjne op for, hvor let en sund livsstil kan være, når man lærer at lave måltiderne på en ny måde. Med opskrifterne i denne bog kan alle få nem og lækker mad hele dagen uden sult – og uden at føle, at man savner noget

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740060867
 • Udgivet:
 • 27. December 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Mission sund mad

Det behøver ikke at være svært at leve sundt og godt

Få inspiration til nem og sund mad til alle dagens måltider i Michelle Kristensens bog med 100 af hendes mest populære opskrifter på alt fra skyrboller og minipizzaer til mættende salater og lækre snacks.

Mere end 70.000 danskere har været på en af Michelle Kristensens populære MK camps, hvor de har fået inspiration, motivation og redskaber til en permanent livsstilsomlægning med enkle kostprincipper, hvor der stadig er plads til fest og søde sager indimellem.

MK principperne handler om alt andet end kalorietælling og at sulte sig selv og giver ud over en sundere og slankere krop også masser af energi og bedre humør. En af de bedste måder at holde fast i den nye livsstil er aldrig at gå ned på inspiration til ny, velsmagende mad, men det kan være en udfordring at finde inspiration til nye retter, der kan laves på nul komma fem i en travl hverdag. Derfor har Michelle nu samlet 100 af sine mest populære opskrifter til alle dagens måltider med masser af inspiration og tips til at holde den sunde og slanke livsstil – både derhjemme og på arbejdet.

Sund mad skal smage godt og være simpel at lave, og ingredienserne skal kunne købes i supermarkedet. Og
ingen har tid til at stå timevis i køkkenet hver dag. Michelle Kristensens mission er at få danskernes øjne op
for, hvor let en sund livsstil kan være, når man lærer at lave måltiderne på en ny måde. Med opskrifterne i denne bog kan alle få nem og lækker mad hele dagen uden sult – og uden at føle, at man savner noget

Brugerbedømmelser af Mission sund mad

 • Malene A. 2. September 2020

  Brugbar og god, med mange dejlige opskrifter

 • Finn H. 20. August 2020

  Tak for en hurtig betjenning med bestilling og levering. Bogen er virkelig god vi har prøvet en del af opskrifterne og er rigtig gode. Anbefaler den til andre.

 • Susanne N. 2. August 2020

  Bedre bog findes ikke

 • Ida H. 14. Maj 2020

  Super god bog med massere inspiration til sunde retter. Jeg er særligt vild med, hvordan der forekommer sunde alternativer til almindelige retter, som normalt er usunde.

 • Rasmus S. 25. April 2020

  Gode spændende opskrifter, som er nemme at gå til


Find lignende bøger
Bogen Mission sund mad findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.