Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking (Chinese Edition)

Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking (Chinese Edition)af Nathan Myhrvold
  • Sprog:
  • Ukendt
  • ISBN:
  • 9787805016900
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 2400
  • Udgivet:
  • 14. marts 2011
  • Størrelse:
  • 478x401x373 mm.
  • Vægt:
  • 23678 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis fragt
Leveringstid: 2-3 uger
Forventet levering: 6. december 2024

Brugerbedømmelser af Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking (Chinese Edition)



Find lignende bøger
Bogen Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking (Chinese Edition) findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.