Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Møgmis 1: Hævnen er sød og stinker af fisk

Bag om Møgmis 1: Hævnen er sød og stinker af fisk

En super underholdende, en kende grotesk og ret klam Graphic novel/tegneserie om venskab og fjendskab. For teenageren SIVERT og hans udspekulerede kat, MØGMIS, elsker hinanden. Eller elsker at hade hinanden. Sivert og hans kat MØGMIS ligger i evig krig om skyld og hævn. Kan de inderst inde godt lide hinanden og tolerere hinanden, eller er det dømt til at mislykkes? Teenageren Sivert fik hverken en lillebror eller lillesøster. Han måtte nøjes med en kat. Men måske var det heller ikke helt skidt! For en kat kan ikke sladre og gøre gengæld, hvis man giver den skylden for noget. Eller kan den? Sivert var glad for sin kat. I hvert fald i cirka 5 minutter. Men efter at den tog fejl af Siverts seng og kattebakken kom den til at hedde MØGMIS. MØGMIS vil tage hævn og få Sivert ud af verden. Helst helt af planeten. Men Sivert er en klog dreng, der ved, at man ikke må lege midt på vejen, uanset hvor mange gange MØGMIS triller hans fodbold derud.´ Men MØGMIS giver ikke op. Mest fordi MØGMIS i smug elsker Sivert. Eller i hvert fald elsker at hade Sivert. Vandt ORLAPRISEN 2023 i kategorien BOGEN DER FIK MIG TIL AT TISSE I BUKSERNE AF GRIN :0) Der er både almindelige tegneserie-sider og tekst med illustrationer, der passer til handlingen. Stregen er grov, men det passer godt til den historie der fortælles. Anbefales til bredt indkøb. Lektørudtalelsen

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788762741645
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 72
 • Udgivet:
 • 18. Oktober 2022
 • Udgave:
 • 1
Leveringstid: Ukendt - mangler pt.

Beskrivelse af Møgmis 1: Hævnen er sød og stinker af fisk

En super underholdende, en kende grotesk og ret klam Graphic novel/tegneserie om venskab og fjendskab. For teenageren SIVERT og hans udspekulerede kat, MØGMIS, elsker hinanden. Eller elsker at hade hinanden.

Sivert og hans kat MØGMIS ligger i evig krig om skyld og hævn. Kan de inderst inde godt lide hinanden og tolerere hinanden, eller er det dømt til at mislykkes?

Teenageren Sivert fik hverken en lillebror eller lillesøster. Han måtte nøjes med en kat. Men måske var det heller ikke helt skidt! For en kat kan ikke sladre og gøre gengæld, hvis man giver den skylden for noget. Eller kan den?

Sivert var glad for sin kat. I hvert fald i cirka 5 minutter. Men efter at den tog fejl af
Siverts seng og kattebakken kom den til at hedde MØGMIS.

MØGMIS vil tage hævn og få Sivert ud af verden. Helst helt af planeten. Men Sivert er en klog dreng, der ved, at man ikke må lege midt på vejen, uanset hvor mange gange MØGMIS triller hans fodbold derud.´

Men MØGMIS giver ikke op. Mest fordi MØGMIS i smug elsker Sivert. Eller i hvert fald elsker at hade Sivert.

Vandt ORLAPRISEN 2023 i kategorien BOGEN DER FIK MIG TIL AT TISSE I BUKSERNE AF GRIN :0)

Der er både almindelige tegneserie-sider og tekst med illustrationer, der passer til handlingen. Stregen er grov, men det passer godt til den historie der fortælles. Anbefales til bredt indkøb.
Lektørudtalelsen

Brugerbedømmelser af Møgmis 1: Hævnen er sød og stinker af fiskFind lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.