Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mørkets Hjerte

Bag om Mørkets Hjerte

Den forhenværende sømand, Marlowe, kommer ved en bestemt lejlighed til at tænke tilbage på en grum og grusom historie fra hans ungdom, da han blev engageret af et Belgisk firma til at sejle op ad Congofloden, for at finde en handelsagent, som man ikke havde hørt fra i længere tid, og om hvem der gik nogle mærkelige og mystiske rygter. Bogen beskriver denne rejse ind i hjertet af Afrika - Mørkets hjerte - og udmaler hele den absurditet der, den dag i dag, stadig omgærder de multinationale selskabers virke. Idag er det olie og mineraler - dengang var det elfenben, men tendensen er den samme. Bogen dannede iøvrigt basis for Francis Ford Coppolas berømte film "Dommedag nu".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793374584
  • Udgivet:
  • 14. Februar 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Mørkets Hjerte

Den forhenværende sømand, Marlowe, kommer ved en bestemt lejlighed til at tænke tilbage på en grum og grusom historie fra hans ungdom, da han blev engageret af et Belgisk firma til at sejle op ad Congofloden, for at finde en handelsagent, som man ikke havde hørt fra i længere tid, og om hvem der gik nogle mærkelige og mystiske rygter.

Bogen beskriver denne rejse ind i hjertet af Afrika - Mørkets hjerte - og udmaler hele den absurditet der, den dag i dag, stadig omgærder de multinationale selskabers virke. Idag er det olie og mineraler - dengang var det elfenben, men tendensen er den samme.

Bogen dannede iøvrigt basis for Francis Ford Coppolas berømte film "Dommedag nu".

Brugerbedømmelser af Mørkets HjerteGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.