Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mormunden

Bag om Mormunden

"Luften udenfor var mærkelig. I flere timer havde vi trukket vejret i en tæt lugt af blod og sved og bedøvelse. Og musik, selvfølgelig. Hvis man kan se en lyd på himlen kan man også lugte god musik på jorden. Men ude i parken var der kun koldt. Ingen lugte og kun dæmpede lyde fra bilerne langt væk. Vi havde mest lyst til at gå tilbage igen og sove til middag sammen med jer." Nis Boesdals "Mormunden" er et langt digt om en fødsel, som hele familien er en del af. Om selve fødslen, om timerne bagefter, når man ringer rundt til alle, man kender for at overbringe den store nyhed, til når hverdagen lige så stille falder på plads omkring den lille ny. Nis Boesdal (f. 1948) er en dansk forfatter, journalist og radiovært. Efter debuten i 1977 med digtsamlingen "Ble ved ble" har Nis Boesdal udgivet en lang række digtsamlinger, historiske fortællinger og børnebøger.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711781388
  • Udgivet:
  • 28. Juli 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Mormunden

"Luften udenfor var mærkelig.
I flere timer
havde vi trukket vejret
i en tæt lugt af
blod og sved og bedøvelse.
Og musik, selvfølgelig.
Hvis man kan se en lyd på himlen
kan man også lugte god musik på jorden.
Men ude i parken var der kun koldt.
Ingen lugte
og kun dæmpede lyde
fra bilerne langt væk.
Vi havde mest lyst til
at gå tilbage igen
og sove til middag
sammen med jer."

Nis Boesdals "Mormunden" er et langt digt om en fødsel, som hele familien er en del af. Om selve fødslen, om timerne bagefter, når man ringer rundt til alle, man kender for at overbringe den store nyhed, til når hverdagen lige så stille falder på plads omkring den lille ny.

Nis Boesdal (f. 1948) er en dansk forfatter, journalist og radiovært. Efter debuten i 1977 med digtsamlingen "Ble ved ble" har Nis Boesdal udgivet en lang række digtsamlinger, historiske fortællinger og børnebøger.

Brugerbedømmelser af MormundenFind lignende bøger
Bogen Mormunden findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.