Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Mythos

Stephen Fry indfanger den græske mytologis vidunderlige historier og deres relevans for den moderne læser. De græske myter er blandt de mest indflydelsesrige histo­rier, der nogensinde er blevet fortalt, nedarvet gennem årtusinder. De har inspireret forfattere og kunstnere fra Shakespeare til Michelangelo og fra James Joyce til Walt Disney. Historierne er dybt forankret i den vestlige kulturs DNA. I Stephen Frys hænder bliver fortællingerne om titanerne og guderne en underholdende og veloplagt indføring i krigsførelse, rivalisering, erotik, bedrag, livsvisdom, triumf og tragedie.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788770070843
 • Udgivet:
 • 12. Oktober 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Mythos

Stephen Fry indfanger den græske mytologis vidunderlige historier og deres relevans for den moderne læser.

De græske myter er blandt de mest indflydelsesrige histo­rier, der nogensinde er blevet fortalt, nedarvet gennem årtusinder. De har inspireret forfattere og kunstnere fra Shakespeare til Michelangelo og fra James Joyce til Walt Disney.

Historierne er dybt forankret i den vestlige kulturs DNA. I Stephen Frys hænder bliver fortællingerne om titanerne og guderne en underholdende og veloplagt indføring i krigsførelse, rivalisering, erotik, bedrag, livsvisdom, triumf og tragedie.

Brugerbedømmelser af Mythos

 • Sarah H. 11. Maj 2021

  Bogen er letlæselig og super spændende til dem som kan lide græsk mytologi. Steven Fry forstår at have lidt humor i de nogle gange spøjse fortællinger, og skriver gerne hvis der er andre versioner af en hændelse end den som han beskriver.

 • Thomas T. 24. Marts 2021

  Bogen er underholdende og giver en god indføring i græsk mytologi. Nogle få gange forfalder Stephen Fry til hvad jeg vil kalde "engelsk ironi", som bryder illusionen af det antikke univers, man ellers bliver ført ind i.
  Bestemt værd at læse, også som højtlæsning for (lidt større) børn.

 • cecilie r. 31. December 2020

  Bogen Mythos er fantastisk godt skrevet i forhold til mange andre faktabøger jeg har læst. Stephen Fry har gjort bogen læselig for alle aldre og har samtidigt formået at blande humor ind i bogen. Han er også god til at beskrive alle de svære emner i bogen såsom kaos, på en letlæselig måde. Men alt i alt en komisk og indholdsrig bog, som kan anbefales til alle hvor græsk mytologi har et bestemt sted i deres hjerte.

 • Malte H. 26. August 2020

  “Mythos” af Stephen Fry er en underholdende og utrolig lærerig bog, som jeg varmt kan anbefale alle, der interesserer sig bare en smule for de gamle græske myter!


Find lignende bøger

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.