Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Naturlig skønhedspleje

- Håndlavet uden kemi – til krop og hjem

Bag om Naturlig skønhedspleje

Aldrig har vi haft så mange rengørings- og skønheds­produkter til rådighed – og aldrig har der været så store mængder syntetisk kemi, mikroplast og hormonforstyrrende stoffer i vores hverdag. Der er meget at vinde ved at tage sagen i egen hånd. Med andre ord: Do It Yourself. DIY er kommet for at blive. Vi finder i stigende grad glæde ved at fremstille ting til eget brug, og fordelen er til at tage at føle på, når det gælder vores krop og vores hjem. Denne bog vil på en nem og overskuelig måde bringe opskrifter på, hvordan man med ganske få ingredienser og en smule tid til rådighed kan: – Lave de lækreste produkter til krop og hjem – Minimere kemikalierne i hverdagen – Spare penge Hovedvægten ligger på produkter til kropspleje som fx de lækreste sæber, bodybutter og læbepomader. Men der vil også være et afsnit med miljøvenlige husholdningsartikler som fx vinduesrens, skurecreme og rumfrisker. Alle projekter kommer med udførlige ingredienslister og anvisninger samt gode tips og informationer. Opskrifterne kræver ikke, at man skal købe sig fattig i diverse specialprodukter fra særlige butikker – ingredienserne, som fx kokosolie, eddike og olivenolie, kan alle fås i et velassorteret supermarked. Dette er bogen, hvor alle kan være med! Om forfatterne Nina Amanda Hjort Jensen – Når Nina ikke sylter, bager eller laver DIY, arbejder hun som ressourcekonsulent i skoler og børnehaver i Gladsaxe. Nogle kommer fra et hjem med klaver. Nina kommer fra et hjem, hvor alt blev lavet fra bunden – og med respekt for naturen. Følg Nina på Facebook under Kireipure. Pia Brixved – Er ‘sætningskonstruktør’, iværksætter, praktisk blæksprutte og tovholder på bogen. Hendes venskab med Nina startede for små 30 år siden i et sommerhus på Orø. Carsten Ringholm – Er indehaver af Brutto Film og har taget bogens billeder. Når han ikke er i fotostudiet, laver han alt fra tv-produktioner til reklamefilm.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793575127
  • Udgivet:
  • 3. Februar 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Naturlig skønhedspleje

Aldrig har vi haft så mange rengørings- og skønheds­produkter til rådighed – og aldrig har der været så store mængder syntetisk kemi, mikroplast og hormonforstyrrende stoffer i vores hverdag. Der er meget at vinde ved at tage sagen i egen hånd. Med andre ord: Do It Yourself.
DIY er kommet for at blive. Vi finder i stigende grad glæde ved at fremstille ting til eget brug, og fordelen er til at tage at føle på, når det gælder vores krop og vores hjem. Denne bog vil på en nem og overskuelig måde bringe opskrifter på, hvordan man med ganske få ingredienser og en smule tid til rådighed kan:
– Lave de lækreste produkter til krop og hjem
– Minimere kemikalierne i hverdagen
– Spare penge

Hovedvægten ligger på produkter til kropspleje som fx de lækreste sæber, bodybutter og læbepomader. Men der vil også være et afsnit med miljøvenlige husholdningsartikler som fx vinduesrens, skurecreme og rumfrisker.

Alle projekter kommer med udførlige ingredienslister og anvisninger samt gode tips og informationer. Opskrifterne kræver ikke, at man skal købe sig fattig i diverse specialprodukter fra særlige butikker – ingredienserne, som fx kokosolie, eddike og olivenolie, kan alle fås i et velassorteret supermarked. Dette er bogen, hvor alle kan være med!

Om forfatterne
Nina Amanda Hjort Jensen – Når Nina ikke sylter, bager eller laver DIY, arbejder hun som ressourcekonsulent i skoler og børnehaver i Gladsaxe. Nogle kommer fra et hjem med klaver. Nina kommer fra et hjem, hvor alt blev lavet fra bunden – og med respekt for naturen. Følg Nina på Facebook under Kireipure.

Pia Brixved – Er ‘sætningskonstruktør’, iværksætter, praktisk blæksprutte og tovholder på bogen. Hendes venskab med Nina startede for små 30 år siden i et sommerhus på Orø.

Carsten Ringholm – Er indehaver af Brutto Film og har taget bogens billeder. Når han ikke er i fotostudiet, laver han alt fra tv-produktioner til reklamefilm.

Brugerbedømmelser af Naturlig skønhedsplejeFind lignende bøger
Bogen Naturlig skønhedspleje findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.