Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Nye danske sange

- til gamle tekster af Jeppe Aakjær

Bag om Nye danske sange

Et nodehæfte med nye danske sange af komponisten Gert Bach til digte af Jeppe Aakjær fra digtsamlingen Rugens Sange. Nodeudgivelsen i 2016 falder sammen med 150-året for Jeppe Aakjærs fødsel. Sangene er meget melodiøse og kan både anvendes til solosang, fællessang og som udgangspunkt for korudsættelse. Noderne fremstår som melodi med becifring. Sangene er blevet udgivet på CD i 2006 i 100-året for udgivelsen af Aakjærs digtsamling Rugens Sange. Nodehæftet, som udgives i 2016, er så en fejring af 150-året for Aakjærs fødsel.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771888690
  • Udgivet:
  • 15. December 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Nye danske sange

Et nodehæfte med nye danske sange af komponisten Gert Bach til digte af Jeppe Aakjær fra digtsamlingen Rugens Sange. Nodeudgivelsen i 2016 falder sammen med 150-året for Jeppe Aakjærs fødsel.

Sangene er meget melodiøse og kan både anvendes til solosang, fællessang og som udgangspunkt for korudsættelse. Noderne fremstår som melodi med becifring.

Sangene er blevet udgivet på CD i 2006 i 100-året for udgivelsen af Aakjærs digtsamling Rugens Sange. Nodehæftet, som udgives i 2016, er så en fejring af 150-året for Aakjærs fødsel.

Brugerbedømmelser af Nye danske sangeFind lignende bøger
Bogen Nye danske sange findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.