Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Ørkenguden

bind 5 i Egypten serien

bind 5 i Ægypten serien

Bag om Ørkenguden

Taita, farao Tamoses højre hånd og slave, befinder sig midt i en hvirvelstrøm af lidenskab, drama og fare. Han vil ødelægge hyksosfolkets hær og indgå en alliance med Kreta, og den mission bringer ham ud på en lang og farefuld rejse op ad Nilen, gennem Arabien via den magiske by Babylon og videre ud på åbent hav. Ægyptens fremtid hviler tungt på Taitas skuldre, og han skal navigere i en nådesløs verden, hvor loyalitet og bedrag går hånd i hånd, onde fjender lurer i skjul af skyggerne og døden truer i mørkets udkant. "En af verdens mest populære adventure-forfattere." – Washington Post Book World "underholdende, spændende og velskrevet" - Lektørudtalelse, Carsten Güllich-Nørby Wilbur Smith (1933-2021) blev født i det nuværende Zambia af britiske forældre. Efter en karriere i skattevæsenet blev han forfatter på fuld tid, da hans debutroman "Når løven jager" fra 1964 blev en stor international bestseller. Wilbur Smiths mange bøger har opnået utallige bestsellerplaceringer og modtaget et hav af priser. De er oversat til 30 sprog og solgt i over 140 millioner eksemplarer verden over.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711326381
  • Udgivet:
  • 20. Februar 2014
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Ørkenguden

Taita, farao Tamoses højre hånd og slave, befinder sig midt i en hvirvelstrøm af lidenskab, drama og fare. Han vil ødelægge hyksosfolkets hær og indgå en alliance med Kreta, og den mission bringer ham ud på en lang og farefuld rejse op ad Nilen, gennem Arabien via den magiske by Babylon og videre ud på åbent hav. Ægyptens fremtid hviler tungt på Taitas skuldre, og han skal navigere i en nådesløs verden, hvor loyalitet og bedrag går hånd i hånd, onde fjender lurer i skjul af skyggerne og døden truer i mørkets udkant.

"En af verdens mest populære adventure-forfattere."
– Washington Post Book World

"underholdende, spændende og velskrevet" - Lektørudtalelse, Carsten Güllich-Nørby

Wilbur Smith (1933-2021) blev født i det nuværende Zambia af britiske forældre. Efter en karriere i skattevæsenet blev han forfatter på fuld tid, da hans debutroman "Når løven jager" fra 1964 blev en stor international bestseller. Wilbur Smiths mange bøger har opnået utallige bestsellerplaceringer og modtaget et hav af priser. De er oversat til 30 sprog og solgt i over 140 millioner eksemplarer verden over.

Brugerbedømmelser af ØrkengudenFind lignende bøger
Bogen Ørkenguden findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.