Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

OP

- Den simple sandhed og nøglen til din skaberkraft

Bag om OP

Mette Holm har igennem de seneste 4 år guidet sig selv og tusindvis af kvinder til at lære at stille sig OPPE. Hvad det vil sige, og hvad koden bag ”oppe­teorien” er, afsløres i denne længe ventede bog. Med baggrund i den kognitive metode omsættes teori til billeder og redskaber, modeller og anvisninger, der gør, at du ikke kan undgå at forandre dig, når du arbejder med bogen. Den giver et dybt indblik i, hvad der sker, når dine tanker aktiverer dine følelser, som derefter ud­mønter sig i handlinger. Hele omdrejningspunktet er at afkode modstand og flytte sig mentalt. Bogen er enestående i sin dybde, da den på simpel vis gør svært tilgængeligt stof til noget, alle kan forstå og bruge. Når du først forstår, hvordan oppe-teorien virker, og hvilke elementer, der er i den, kan du pludselig handle dér, hvor du tidligere var låst fast, og gøre dig fri af negative tankemønstre. Her får du redskaberne til at stå stærkt i dit eget liv, ændre dårlige vaner, fjerne dig fra modstand og vende mørke tanker til lyse. OP giver dig et helt nyt billede af dine muligheder og den magt, vi alle besidder. Når du lærer dine tankers kraft at kende, vil du aldrig tænke en nedadgående tanke igen, og effekten vil sprede sig til alle områder af dit liv. Om forfatter Mette Holm Privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun driver desuden den succesrige livsstilsblog MettesUnivers samt uddannelse af skyggevejledere. Mettes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. I 2015 var hun medforfatter til bogen Elsker mig for evigt, og i 2016 udkom hun med Boost din selvkærlighed – en samling af små positive og opbyggelige tekster. Mette sender hver dag et selvkærligt boost til 80.000 følgere. Se mere på www.mettesunivers.dk E-bogen er lavet i fixed format

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793951419
 • Udgivet:
 • 8. April 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af OP

Mette Holm har igennem de seneste 4 år guidet sig selv og tusindvis af kvinder til at lære at stille sig OPPE. Hvad det vil sige, og hvad koden bag ”oppe­teorien” er, afsløres i denne længe ventede bog. Med baggrund i den kognitive metode omsættes teori til billeder og redskaber, modeller og anvisninger, der gør, at du ikke kan undgå at forandre dig, når du arbejder med bogen. Den giver et dybt indblik i, hvad der sker, når dine tanker aktiverer dine følelser, som derefter ud­mønter sig i handlinger. Hele omdrejningspunktet er at afkode modstand og flytte sig mentalt.

Bogen er enestående i sin dybde, da den på simpel vis gør svært tilgængeligt stof til noget, alle kan forstå og bruge. Når du først forstår, hvordan oppe-teorien virker, og hvilke elementer, der er i den, kan du pludselig handle dér, hvor du tidligere var låst fast, og gøre dig fri af negative tankemønstre. Her får du redskaberne til at stå stærkt i dit eget liv, ændre dårlige vaner, fjerne dig fra modstand og vende mørke tanker til lyse.

OP giver dig et helt nyt billede af dine muligheder og den magt, vi alle besidder. Når du lærer dine tankers kraft at kende, vil du aldrig tænke en nedadgående tanke igen, og effekten vil sprede sig til alle områder af dit liv.

Om forfatter
Mette Holm
Privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun driver desuden den succesrige livsstilsblog MettesUnivers samt uddannelse af skyggevejledere. Mettes omdrejningspunkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. I 2015 var hun medforfatter til bogen Elsker mig for evigt, og i 2016 udkom hun med Boost din selvkærlighed – en samling af små positive og opbyggelige tekster. Mette sender hver dag et selvkærligt boost til 80.000 følgere. Se mere på www.mettesunivers.dk

E-bogen er lavet i fixed format

Brugerbedømmelser af OP

 • Lena R. 4. Marts 2022

  Fantastisk bog. Kan varmt anbefales at læse of gå i dybden med den.

 • Annette E. 11. August 2021

  En dejlig brugbar let læselig bog, som jeg har stor glæde af…

 • Lisbeth T. 4. August 2020

  Spændende og lærerig bog som ændrer dit liv undervejs. 5 store kærlige stjerner til forfatteren

 • Ditte M. 9. Juli 2020

  Super god bog. Rigtig gode teknikker man kan arbejde med i sin hverdag

 • sylvie 1. Maj 2020

  bogen op, guider os kvinder til at lære at stille sig oppe, trods livet oppe og nedture. bogen giver et fantastisk billede af hvordan dine tanker styrer dig og dit liv. Jeg kan varmt anbefalde denne bog til dig der vil ændre dit liv du ønsker hvis du har viljen til at ville det. En sand følger.

 • Anne E. 25. April 2020

  Super god bog. Man bliver guided igennem Mette Holms Oppe-regler på en meget nem og anvendelig måde. En rigtig god ‘selvhjælps’ bog.


Find lignende bøger
Bogen OP findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.