Udvidet returret til d. 31. januar 2025

På glas og flasker

- Nem og lækker syltning – 1 opskrift hver uge hele året rundt

Bag om På glas og flasker

Måske havde du en mormor, der syltede, eller måske en oldemor. Desværre glemte mange af os at spørge ind til opskrifter og teknikker, så hvordan er det nu, man gør? Syltningen er kommet stærkt tilbage, og heldigvis er det meget nemmere, end du tror. Bogen giver dig kyndig vejledning og inspiration til både at sylte, safte og snapse. Med ganske få grundprincipper og remedier ved hånden er du snart i gang med at fremtrylle lækkerier på glas og flaske, som langt overgår færdigkøbte produkter. Bogen følger årets gang og bringer en opskrift for hver uge baseret på sæsonens gode råvarer – købt i din lokale butik, på et marked eller måske plukket i skoven. Det handler om at gemme det, der er godt lige nu, til senere nydelse. De mange fine smagsoplevelser akkompagneres af gode historier, du kan fortælle til dem, du senere deler de skønne sager med. Historier, der opstår undervejs i dit eget sylteeventyr, men også gode anekdoter, som bogens forfatter strør rundhåndet med som optakt til de mange opskrifter. En uformel og ukompliceret bog til alle, der holder af det autentiske køkken! Om forfatter Opvokset i køkkenet mellem potter og pander i forældrenes nærvær. Gik selv i lære som kok på Restaurant Salt på Hotel Admiral i København. Udlært i 2007. Har arbejdet på diverse af Københavns og Nordsjællands finere restauranter og åbnede Cafe André i Helsingør i 2011 med et stærkt fokus på kager. Når André står i køkkenet, er det med en mere teoretisk tilgang til arbejdet. Det er med respekt for det klassiske og interesse for det moderne. E-bogen er lavet i fixed format.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793867048
  • Udgivet:
  • 28. maj 2019
  • BLACK WEEK
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af På glas og flasker

Måske havde du en mormor, der syltede, eller måske en oldemor. Desværre glemte mange af os at spørge ind til opskrifter og teknikker, så hvordan er det nu, man gør? Syltningen er kommet stærkt tilbage, og heldigvis er det meget nemmere, end du tror. Bogen giver dig kyndig vejledning og inspiration til både at sylte, safte og snapse. Med ganske få grundprincipper og remedier ved hånden er du snart i gang med at fremtrylle lækkerier på glas og flaske, som langt overgår færdigkøbte produkter.
Bogen følger årets gang og bringer en opskrift for hver uge baseret på sæsonens gode råvarer – købt i din lokale butik, på et marked eller måske plukket i skoven. Det handler om at gemme det, der er godt lige nu, til senere nydelse. De mange fine smagsoplevelser akkompagneres af gode historier, du kan fortælle til dem, du senere deler de skønne sager med. Historier, der opstår undervejs i dit eget sylteeventyr, men også gode anekdoter, som bogens forfatter strør rundhåndet med som optakt til de mange opskrifter.
En uformel og ukompliceret bog til alle, der holder af det autentiske køkken!
Om forfatter
Opvokset i køkkenet mellem potter og pander i forældrenes nærvær. Gik selv i lære som kok på Restaurant Salt på Hotel Admiral i København. Udlært i 2007. Har arbejdet på diverse af Københavns og Nordsjællands finere restauranter og åbnede Cafe André i Helsingør i 2011 med et stærkt fokus på kager. Når André står i køkkenet, er det med en mere teoretisk tilgang til arbejdet. Det er med respekt for det klassiske og interesse for det moderne.
E-bogen er lavet i fixed format.

Brugerbedømmelser af På glas og flasker



Find lignende bøger
Bogen På glas og flasker findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.