Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Partner, løgner, elsker, krænker

- Om psykisk vold i parforholdet

Bag om Partner, løgner, elsker, krænker

Oplever du, at du og din partner har vidt forskellige oplevelser af, hvordan virkeligheden i parforholdet ser ud? Fordrejer din partner sandheden, og vil han eller hun kontrollere dig og have magten i forholdet? Så er dit parforhold måske præget af psykisk vold. Psykisk vold udøves af mennesker, der føler sig berettigede til at handle uden hensyntagen til deres nærmeste og behandle dem som objekter, som de kan skalte og valte med. De formår ikke at indgå i en jævnbyrdig og respektfuld relation og forventer, at det udelukkende er deres behov, der skal respekteres og tilgodeses - og det har store konsekvenser for den, der er udsat for det. Denne bog gennemgår den psykisk voldelige persons karaktertræk, de typiske former for psykisk vold og de destruktive dynamikker, der udspiller sig i et parforhold præget af psykisk vold. Den beskriver, hvilke konsekvenser psykisk vold har for offeret og for eventuelle børn. Den giver gode råd til at håndtere den vold, som man selv eller ens børn bliver udsat for, og den giver en håndsrækning til at bryde fri af det destruktive parforhold og til tiden efter et brud. Bogen runder af med et appendix til familie og venner, så de kan yde relevant støtte og få en basal forståelse for det, som voldsofferet har været igennem. Til alle, der gerne vil blive klogere på, om man er i et psykisk voldeligt parforhold og på, hvad man kan gøre for at slippe fri af det.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788727001760
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 416
 • Udgivet:
 • 10. Februar 2022
 • Udgave:
 • 1
 • Størrelse:
 • 154x226x27 mm.
 • Vægt:
 • 601 g.
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 6. Marts 2024

Beskrivelse af Partner, løgner, elsker, krænker

Oplever du, at du og din partner har vidt forskellige oplevelser af, hvordan virkeligheden i parforholdet ser ud? Fordrejer din partner sandheden, og vil han eller hun kontrollere dig og have magten i forholdet? Så er dit parforhold måske præget af psykisk vold.

Psykisk vold udøves af mennesker, der føler sig berettigede til at handle uden hensyntagen til deres nærmeste og behandle dem som objekter, som de kan skalte og valte med. De formår ikke at indgå i en jævnbyrdig og respektfuld relation og forventer, at det udelukkende er deres behov, der skal respekteres og tilgodeses - og det har store konsekvenser for den, der er udsat for det.

Denne bog gennemgår den psykisk voldelige persons karaktertræk, de typiske former for psykisk vold og de destruktive dynamikker, der udspiller sig i et parforhold præget af psykisk vold. Den beskriver, hvilke konsekvenser psykisk vold har for offeret og for eventuelle børn. Den giver gode råd til at håndtere den vold, som man selv eller ens børn bliver udsat for, og den giver en håndsrækning til at bryde fri af det destruktive parforhold og til tiden efter et brud.

Bogen runder af med et appendix til familie og venner, så de kan yde relevant støtte og få en basal forståelse for det, som voldsofferet har været igennem.

Til alle, der gerne vil blive klogere på, om man er i et psykisk voldeligt parforhold og på, hvad man kan gøre for at slippe fri af det.

Brugerbedømmelser af Partner, løgner, elsker, krænker

 • Else H. 23. Marts 2022

  Christina Copty var i Go morgen tv, og fortalte om bogen, som jeg straks bestilte.
  Da jeg læste bogen, var det, som om det var mig, og mit, i årevis forskruede liv, med næsten alle episoder af psykisk vold, der blev beskrevet.
  Det påvirkede mig så meget, både psykisk og fysisk, at jeg blev nødt til at holde lange pauser for at holde det ud.
  Jeg var gift med en krænker i 30 år, og nu skilt i 20 år. 4 børn.
  Jeg har altid været dybt forelsket i ham, og troede, det kunne overvinde alt.
  Siden skilsmissen har jeg skrevet utallige noter og sågar en “ bog “ på over 400 sider, for at forsøge at finde svaret på vores dysfunktionelle forhold.
  Det lykkedes aldrig før nu, hvor Christina giver forklaring på stort set alle mine problemer. Min ex mand tog alle millionerne, og har stonewalling mig siden skilsmissen.
  Nu har jeg i det mindste fået en forklaring, og kan begynde på et nyt liv, tror jeg.i

  Tak Christina.


Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.