Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Personlige erindringer om Jeanne d'Arc

- Nedskrevet af Sieur Louis de Conte, hendes personlige rådgiver og sekretær, og udgivet af Mark Twain.

Bag om Personlige erindringer om Jeanne d'Arc

Twain's Jeanne er en - til tider lidt naivt beundrende - "drama-dokumentarisk" roman bygget over Jeanne d'Arc's liv. Man følger hende gennem den lidt ældre, forældreløse lavadelsmand Louis de Conte, der som legekammerat og senere personlig sekretær er tæt på begivenhederne lige fra hendes barndom til den bitre slutning. Der er ikke meget at finde i denne slorslåede roman af den Twain, vi normalt kender til i Danmark - hverken fra "Begravelse i Nevada" eller "En Connecticut Yankee" ved kong Arthurs Hof. Det er derimod en, efter sigende ganske nøjagtig, biografisk roman over en af historiens store og uforklarlige skikkelser, fortalt af en stor forfatter. Første danske udgave.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788779796423
  • Udgivet:
  • 17. April 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Personlige erindringer om Jeanne d'Arc

Twain's Jeanne er en - til tider lidt naivt beundrende - "drama-dokumentarisk" roman bygget over Jeanne d'Arc's liv. Man følger hende gennem den lidt ældre, forældreløse lavadelsmand Louis de Conte, der som legekammerat og senere personlig sekretær er tæt på begivenhederne lige fra hendes barndom til den bitre slutning.

Der er ikke meget at finde i denne slorslåede roman af den Twain, vi normalt kender til i Danmark - hverken fra "Begravelse i Nevada" eller "En Connecticut Yankee" ved kong Arthurs Hof. Det er derimod en, efter sigende ganske nøjagtig, biografisk roman over en af historiens store og uforklarlige skikkelser, fortalt af en stor forfatter.

Første danske udgave.

Forlagets beskrivelse af Personlige erindringer om Jeanne d'Arc

Twain's "Jeanne d'Arc" er en - til tider lidt naivt beundrende - roman bygget over Jeanne d'Arc's liv. Man følger hende gennem den lidt ældre, forældreløse lavadelsmand Louis de Conte, der som legekammerat og senere personlig sekretær er tæt på begivenhederne lige fra hendes barndom til den bitre slutning, og som gammel fortæller historie om Jomfruen fra Orleans til sine "nevøer og niecer udi fjerde led".

Der er ikke meget at finde i denne slorslåede roman af den Twain, vi normalt kender til i Danmark - hverken fra "Begravelse i Nevada" eller "En Connecticut Yankee ved kong Arthurs Hof". Forfatteren opsøgte og studere kilderne i Europa, og selv om den er skrevet som en roman, er "Personlige erindringer om Jeanne d'Arc" også en, efter sigende ganske nøjagtig, biografisk skildring af en af historiens store og uforklarlige skikkelser.

2., på ny gennemgåede og opdaterede udgave

Brugerbedømmelser af Personlige erindringer om Jeanne d'ArcFind lignende bøger
Bogen Personlige erindringer om Jeanne d'Arc findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.