Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Pigen hun var engang

Bag om Pigen hun var engang

Stærk krimi med et plot, der er umuligt at regne ud. Natalie har det perfekte liv. Men det har ikke altid været sådan. Da hun var teenager, blev hun nådesløst mobbet, og hun vil gøre hvad som helst for at distancere sig fra den kiksede pige, hun var dengang. Da hendes bedste ven bliver myrdet i et fingeret trafikuheld, peger pilen pludselig på Natalie, og hendes nye, perfekte liv begynder at krakelere. Natalie beslutter sig for at komme til bunds i sagen, for hun er sikker på, at det ikke er tilfældigt, at mordet sker, netop som Chrissy Summers, den værste mobber af dem alle, er vendt tilbage til byen. En kvinde, der før har ladet Natalie føle sit had, og som ikke har nogen stopklods, når det kommer til at gøre andre ondt. Men Natalie er ikke længere en skræmt og kikset teenager. Denne gang har hun tænkt sig at slå tilbage og afsløre Chrissy som det uhyre, hun er. Spørgsmålet er, om Natalie kan nå at bevise, at Chrissy er morderen, før flere begynder at dø… “Den gik lige i sjælen på mig” - Gullbergs Bogreol “Slutningen kom helt bag på mig. Jeg var vildt overrasket!” - Bookishelli “Krimi på højt niveau” - Din Boganmelder

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794384100
  • Udgivet:
  • 25. April 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Pigen hun var engang

Stærk krimi med et plot, der er umuligt at regne ud.

Natalie har det perfekte liv. Men det har ikke altid været sådan. Da hun var teenager, blev hun nådesløst mobbet, og hun vil gøre hvad som helst for at distancere sig fra den kiksede pige, hun var dengang.

Da hendes bedste ven bliver myrdet i et fingeret trafikuheld, peger pilen pludselig på Natalie, og hendes nye, perfekte liv begynder at krakelere.

Natalie beslutter sig for at komme til bunds i sagen, for hun er sikker på, at det ikke er tilfældigt, at mordet sker, netop som Chrissy Summers, den værste mobber af dem alle, er vendt tilbage til byen. En kvinde, der før har ladet Natalie føle sit had, og som ikke har nogen stopklods, når det kommer til at gøre andre ondt.

Men Natalie er ikke længere en skræmt og kikset teenager. Denne gang har hun tænkt sig at slå tilbage og afsløre Chrissy som det uhyre, hun er. Spørgsmålet er, om Natalie kan nå at bevise, at Chrissy er morderen, før flere begynder at dø…

“Den gik lige i sjælen på mig” - Gullbergs Bogreol

“Slutningen kom helt bag på mig. Jeg var vildt overrasket!” - Bookishelli

“Krimi på højt niveau” - Din Boganmelder

Brugerbedømmelser af Pigen hun var engangFind lignende bøger
Bogen Pigen hun var engang findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.