Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Pulsens Koordinater

Bag om Pulsens Koordinater

Pulsens Koordinater er en kunstnerisk rejse, om det at miste sig selv og finde sig selv i processen. Historien begynder med en kvindes mistede hjerte, og tager dig med igennem et sanseberusende hav af følelser, tanker og nye erfaringer. En skyggevandring gennem Københavns gader i jagten på hendes indre puls og storbyens vildskab, med hver tekst som et koordinat på denne rejse. Uddrag fra digtet ‘Istedgade, Første sok’: “Du leder efter sterile nåle til at lappe dit hjerte i jagten på din egen puls som dengang du græd og ikke kunne finde hjertet fordi det var blevet trampet på midt i myldretiden” Om forfatteren: Nanna Lundgaard Arbøl, (f. 1989.), er bosat i København Ø. Hendes tekstunivers er et forsødet indblik i de rå følelser, der med sine Disney- og eventyrsreferencer ofte skildrer den moderne kvindes kamp fra ung pige til kvinde, som en underspillet indre konflikt.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793215122
  • Udgivet:
  • 27. Februar 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Pulsens Koordinater

Pulsens Koordinater er en kunstnerisk rejse, om det at miste sig selv og finde sig selv i processen. Historien begynder med en kvindes mistede hjerte, og tager dig med igennem et sanseberusende hav af følelser, tanker og nye erfaringer. En skyggevandring gennem Københavns gader i jagten på hendes indre puls og storbyens vildskab, med hver tekst som et koordinat på denne rejse.

Uddrag fra digtet ‘Istedgade, Første sok’:

“Du leder efter sterile nåle
til at lappe dit hjerte
i jagten på din egen puls
som dengang du græd
og ikke kunne finde hjertet
fordi det var blevet trampet på
midt i myldretiden”

Om forfatteren:

Nanna Lundgaard Arbøl, (f. 1989.), er bosat i København Ø. Hendes tekstunivers er et forsødet indblik i de rå følelser, der med sine Disney- og eventyrsreferencer ofte skildrer den moderne kvindes kamp fra ung pige til kvinde, som en underspillet indre konflikt.

Brugerbedømmelser af Pulsens KoordinaterFind lignende bøger
Bogen Pulsens Koordinater findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.