Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rulleteksterne

Bag om Rulleteksterne

Peter Poulsen (f. 1940) debuterede helt tilbage i 1966 og har siden skrevet en stribe digtsamlinger og romaner, hvoraf nogle har opnået flotte salgstal, bl.a. digtsamlingen MÅSKE JANE FONDA KOMMER FORBI og romanen HOTEL HJERTESORG. Han har motaget flere priser for sit forfatterskab. I anledning af sin 70-års fødselsdag vender Poulsen nu tilbage med en ny stor digtsamling, der bl.a. kredser om alder og død - om det tidspunktet i livet, hvor filmen slutter og rulleteksterne begyder: Erindringens friværdier er næsten brugt op. Vi er nået til rulleteksterne, hvor vi takker alle, som levede med. Digtene er dog skrevet med stor humor og overskud og demonstrerer endnu en gang, at Peter Poulsen sammen med Benny Andersen er Danmarks måske vittigste og mest folkelige poet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711414392
  • Udgivet:
  • 29. Juli 2010
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Rulleteksterne

Peter Poulsen (f. 1940) debuterede helt tilbage i 1966 og har siden skrevet en stribe digtsamlinger og romaner, hvoraf nogle har opnået flotte salgstal, bl.a. digtsamlingen MÅSKE JANE FONDA KOMMER FORBI og romanen HOTEL HJERTESORG. Han har motaget flere priser for sit forfatterskab.

I anledning af sin 70-års fødselsdag vender Poulsen nu tilbage med en ny stor digtsamling, der bl.a. kredser om alder og død - om det tidspunktet i livet, hvor filmen slutter og rulleteksterne begyder:

Erindringens friværdier er næsten brugt op.
Vi er nået til rulleteksterne,
hvor vi takker alle, som levede med.

Digtene er dog skrevet med stor humor og overskud og demonstrerer endnu en gang, at Peter Poulsen sammen med Benny Andersen er Danmarks måske vittigste og mest folkelige poet.

Brugerbedømmelser af RulleteksterneFind lignende bøger
Bogen Rulleteksterne findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.