dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Runer på vand og i vind

Bag om Runer på vand og i vind

Digtene i "Runer på vand og i vind" er skrevet over en periode på 22 år og giver således et spændende billede af L.C. Nielsens digteriske udvikling samt de oplevelser og følelser, der prægede den sidste halvdel af hans liv. Digtsamlingen udkom året før L.C. Nielsens død og tegner smukke digteriske portrætter af de mennesker, der fyldte digterens liv og hjerte. Laurits Christian Nielsen (1871-1930) var en dansk forfatter, digter og redaktør. Han debuterede som forfatter i 1897 med digtsamlingen "Tre Mænd (Judas, Kain, Spartacus)" og udgav en lang række digtsamlinger og fortællinger i løbet af sit liv. L.C. Nielsen arbejdede på flere forskellige dagblade, men havde svært ved at holde ansættelse længere tid ad gangen. Hans liv var præget af uro, omskiftelige omstændigheder og dårligt helbred. Han døde i 1930 af en hjerneblødning under et rekonvalescensophold i Rom.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726319057
  • Udgivet:
  • 26. Februar 2020
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Runer på vand og i vind

Digtene i "Runer på vand og i vind" er skrevet over en periode på 22 år og giver således et spændende billede af L.C. Nielsens digteriske udvikling samt de oplevelser og følelser, der prægede den sidste halvdel af hans liv. Digtsamlingen udkom året før L.C. Nielsens død og tegner smukke digteriske portrætter af de mennesker, der fyldte digterens liv og hjerte.

Laurits Christian Nielsen (1871-1930) var en dansk forfatter, digter og redaktør. Han debuterede som forfatter i 1897 med digtsamlingen "Tre Mænd (Judas, Kain, Spartacus)" og udgav en lang række digtsamlinger og fortællinger i løbet af sit liv. L.C. Nielsen arbejdede på flere forskellige dagblade, men havde svært ved at holde ansættelse længere tid ad gangen. Hans liv var præget af uro, omskiftelige omstændigheder og dårligt helbred. Han døde i 1930 af en hjerneblødning under et rekonvalescensophold i Rom.

Brugerbedømmelser af Runer på vand og i vindFind lignende bøger
Bogen Runer på vand og i vind findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.