Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Så skal du finde lykken

Bag om Så skal du finde lykken

"er er er er er du er er helt helt alene alene nytårsaften er alene det vil sige – du er til en stor fest" Det er ikke altid let at indkredse sin identitet i et samfund, hvor man hele tiden bombarderes af påvirkninger, men i tolv prosalyriske kapitler forsøger et ungt digterjeg alligevel at give stemme til processen. Morti Vizki (1963-2004) var en dansk forfatter, digter og dramatiker, musiker og komponist. Morti Vizki – egentlig Morten Boeslund Poulsen – blev født i Frederiksværk. Han debuterede i 1984 med digtsamlingen "Digtsamling", og udgav efterfølgende både digt- og novellesamlinger, radiospil, teaterstykker og romaner, en børnebog og to operaliberettoer. Han fik tilnavnet "Kroppens digter" for sin rå sanselighed og kropslige sprogbrug. Morti Vizki modtog Klaus Rifbjergs debutantpris for lyrik i 1986, Nordisk Radiospilpris i 1991 Marguerite Vibys Jubilæumslegat i 1994, Dansk Blindesamfunds Radiospilpris 1996 og 2000 og Kjeld Abell-prisen i 1997.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711584798
  • Udgivet:
  • 13. December 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Så skal du finde lykken

"er er
er er er

du er
er helt
helt alene
alene nytårsaften

er alene

det vil sige –
du er til en stor fest"

Det er ikke altid let at indkredse sin identitet i et samfund, hvor man hele tiden bombarderes af påvirkninger, men i tolv prosalyriske kapitler forsøger et ungt digterjeg alligevel at give stemme til processen.

Morti Vizki (1963-2004) var en dansk forfatter, digter og dramatiker, musiker og komponist. Morti Vizki – egentlig Morten Boeslund Poulsen – blev født i Frederiksværk. Han debuterede i 1984 med digtsamlingen "Digtsamling", og udgav efterfølgende både digt- og novellesamlinger, radiospil, teaterstykker og romaner, en børnebog og to operaliberettoer. Han fik tilnavnet "Kroppens digter" for sin rå sanselighed og kropslige sprogbrug.

Morti Vizki modtog Klaus Rifbjergs debutantpris for lyrik i 1986, Nordisk Radiospilpris i 1991 Marguerite Vibys Jubilæumslegat i 1994, Dansk Blindesamfunds Radiospilpris 1996 og 2000 og Kjeld Abell-prisen i 1997.

Brugerbedømmelser af Så skal du finde lykkenFind lignende bøger
Bogen Så skal du finde lykken findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.