Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sangen fra de røde trompeter

Bag om Sangen fra de røde trompeter

"Drageflugt jeg elsker at kaste mig ud fra rocky mountains tinder med en kødrød drage klæbet til mine ryghvirvler. den pulserende lavtryksvind slikker varmt mine kinder, min krop er der netop gået ild i" Den danske forfatter og digter Bo Skjoldborg er født i 1966 og står bag en lang række anmelderroste romaner, børnebøger og digtsamlinger. Bo Skjoldborg underviser desuden i skriveprocesser og –teknikker og har endvidere udgivet bøger om at skrive. "Der er mere på spil, og der er flere billeder at bygge op og bryde ned med, i Bo Skjoldborgs energiske debut, hvor mange af de bedste bevægelser opstår i og med, at `blødende lotus‘ og `grønne kræfter‘ får lov at tage over, og selve den sproglige automatik føder noget nyt … Bo Skjoldborgs bog (er – red.) det tætteste på en autentisk stemme, årtiet har budt på indtil videre." (Bo Green Jensen, Weekendavisen)

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711724200
  • Udgivet:
  • 16. Marts 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Sangen fra de røde trompeter

"Drageflugt
jeg elsker at
kaste mig ud fra
rocky mountains tinder med en
kødrød drage klæbet til mine
ryghvirvler. den

pulserende lavtryksvind slikker
varmt mine kinder, min
krop er der netop

gået ild i"

Den danske forfatter og digter Bo Skjoldborg er født i 1966 og står bag en lang række anmelderroste romaner, børnebøger og digtsamlinger. Bo Skjoldborg underviser desuden i skriveprocesser og –teknikker og har endvidere udgivet bøger om at skrive.

"Der er mere på spil, og der er flere billeder at bygge op og bryde ned med, i Bo Skjoldborgs energiske debut, hvor mange af de bedste bevægelser opstår i og med, at `blødende lotus‘ og `grønne kræfter‘ får lov at tage over, og selve den sproglige automatik føder noget nyt … Bo Skjoldborgs bog (er – red.) det tætteste på en autentisk stemme, årtiet har budt på indtil videre."

(Bo Green Jensen, Weekendavisen)

Brugerbedømmelser af Sangen fra de røde trompeterFind lignende bøger
Bogen Sangen fra de røde trompeter findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.