Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Selvbeflyvning

Bag om Selvbeflyvning

"Hvad er dette hvis alt andet er sandt?/Forskellen er at jeg ved den er der!//Tanken om sig selv i hjernen/Verdens ansigt indadtil/ved den overraskende forekomst af liv" I digtsamlingen "Selvbeflyvning" udforsker Viggo Madsen forholdet mellem virkelighed og illusion og sætter spørgsmålstegn ved det levede liv. Den danske forfatter Viggo Madsen (f. 1943) er uddannet bibliotekar og arbejdede på Vollsmose Bibliotek i Odense fra 1973 og frem til sin pension i 2003. Viggo Madsen debuterede med romanen "Brandmand på to hjul" i 1966 og har efterfølgende udgivet adskillige digtsamlinger, flere romaner og en række børnebøger. Han modtog Emil Aarestrup Medaljen i 2000 og har gennem sin forfatterkarriere modtaget flere legater. I 2009 fik han tildelt Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711968116
  • Udgivet:
  • 2. August 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Selvbeflyvning

"Hvad er dette hvis alt andet er sandt?/Forskellen er at jeg ved den er der!//Tanken om sig selv i hjernen/Verdens ansigt indadtil/ved den overraskende forekomst af liv"

I digtsamlingen "Selvbeflyvning" udforsker Viggo Madsen forholdet mellem virkelighed og illusion og sætter spørgsmålstegn ved det levede liv.

Den danske forfatter Viggo Madsen (f. 1943) er uddannet bibliotekar og arbejdede på Vollsmose Bibliotek i Odense fra 1973 og frem til sin pension i 2003. Viggo Madsen debuterede med romanen "Brandmand på to hjul" i 1966 og har efterfølgende udgivet adskillige digtsamlinger, flere romaner og en række børnebøger. Han modtog Emil Aarestrup Medaljen i 2000 og har gennem sin forfatterkarriere modtaget flere legater. I 2009 fik han tildelt Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Brugerbedømmelser af SelvbeflyvningFind lignende bøger
Bogen Selvbeflyvning findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.