Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Shakespeare - kærlighedens digter

Denne bog præsenterer, for første gang på dansk, den engelske digter og dramatiker William Shakespeares (1564-1616) samlede poesi, gendigtet af cand.mag. Bjarne Gertz. Shakespeares verdensberømte "Sonetter" er oversat tre gange tidligere (1885, 1944, 2006) og "Venus og Adonis" en enkelt gang (1894), men det er første gang vi nu på dansk får versfortællingen Lucretia (The Rape of Lucrece), samt Den Troløse Elsker (A Lover’s Complaint), Føniks og Turtelduen (The Phoenix and Turtle), foruden et par andre mindre kendte værker af omstridt autencitet. Bogen indeholder desuden en grundig introduktion samt kildemateriale i dansk oversættelse i form af f.eks. de originale Venus- og Lucretia-historier fra romerske digtere og historikere som Ovid og Livius.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793347700
 • Udgivet:
 • 1. Marts 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Anmeldelser af Shakespeare - kærlighedens digter

  Beskrivelse af Shakespeare - kærlighedens digter

  Denne bog præsenterer, for første gang på dansk, den engelske digter og dramatiker William Shakespeares (1564-1616) samlede poesi, gendigtet af cand.mag. Bjarne Gertz.

  Shakespeares verdensberømte "Sonetter" er oversat tre gange tidligere (1885, 1944, 2006) og "Venus og Adonis" en enkelt gang (1894), men det er første gang vi nu på dansk får versfortællingen Lucretia (The Rape of Lucrece), samt Den Troløse Elsker (A Lover’s Complaint), Føniks og Turtelduen (The Phoenix and Turtle), foruden et par andre mindre kendte værker af omstridt autencitet.

  Bogen indeholder desuden en grundig introduktion samt kildemateriale i dansk oversættelse i form af f.eks. de originale Venus- og Lucretia-historier fra romerske digtere og historikere som Ovid og Livius.

  Brugerbedømmelser af Shakespeare - kærlighedens digter  Find lignende bøger
  Bogen Shakespeare - kærlighedens digter findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.