dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Sherlock Holmes vender tilbage

Bag om Sherlock Holmes vender tilbage

"Da jeg vendte mig igen, stod Sherlock Holmes og smilede til mig hen over mit skrivebord. Jeg rejste mig op, stirrede fuldstændig forbløffet på ham nogle sekunder, og så lader det til, at jeg må være besvimet for første og sidste gang i mit liv." Ti år efter Sherlock Holmes’ formodede død i Reichenbach-vandfaldet, bøjede Arthur Conan Doyle sig med "Sherlock Holmes vender tilbage" for presset fra sine fans og pustede igen liv i sin figur. Til Dr. Watsons overraskelse og til glæde for sine fans, dukkede Sherlock Holmes igen op i Baker Street for at påbegynde en ny stribe eventyr. Blandt de berømte sager, som Sherlock Holmes og Watson tager sig af, er "De dansende mænd", "Den enlige cyklist" og "De seks Napoleonbuster". Den nye komplette Sherlock Holmes-udgave består af ni bind svarende til de ni originale bøger. Bøgerne er forsynet med forord og noter og udstyret med originalillustrationer. Udgivelsen sker under vejledning af cand.mag. Svend Ranild, forfatter og Sherlock Holmes-kender. Sir Arthur Ignatius Conan Doyle (1859-1930) var uddannet læge, men begyndte tidligt at skrive og forlod efterhånden lægegerningen helt til fordel for forfatterkarrieren. Doyle skrev i mange genrer – historiske romaner, science-fiction, eventyrromaner og nonfiktion – men det var historierne om mesterdetektiven Sherlock Holmes, der slog hans navn fast og blev hans eviggyldige bidrag til verdenslitteraturhistorien.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711610596
 • Indbinding:
 • Hæftet
 • Sideantal:
 • 418
 • Udgivet:
 • 22. September 2022
 • Udgave:
 • 1
 • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: 2-4 uger
Forventet levering: 7. Maj 2024

Beskrivelse af Sherlock Holmes vender tilbage

"Da jeg vendte mig igen, stod Sherlock Holmes og smilede til mig hen over mit skrivebord. Jeg rejste mig op, stirrede fuldstændig forbløffet på ham nogle sekunder, og så lader det til, at jeg må være besvimet for første og sidste gang i mit liv."

Ti år efter Sherlock Holmes’ formodede død i Reichenbach-vandfaldet, bøjede Arthur Conan Doyle sig med "Sherlock Holmes vender tilbage" for presset fra sine fans og pustede igen liv i sin figur. Til Dr. Watsons overraskelse og til glæde for sine fans, dukkede Sherlock Holmes igen op i Baker Street for at påbegynde en ny stribe eventyr. Blandt de berømte sager, som Sherlock Holmes og Watson tager sig af, er "De dansende mænd", "Den enlige cyklist" og "De seks Napoleonbuster".

Den nye komplette Sherlock Holmes-udgave består af ni bind svarende til de ni originale bøger. Bøgerne er forsynet med forord og noter og udstyret med originalillustrationer. Udgivelsen sker under vejledning af cand.mag. Svend Ranild, forfatter og Sherlock Holmes-kender.

Sir Arthur Ignatius Conan Doyle (1859-1930) var uddannet læge, men begyndte tidligt at skrive og forlod efterhånden lægegerningen helt til fordel for forfatterkarrieren. Doyle skrev i mange genrer – historiske romaner, science-fiction, eventyrromaner og nonfiktion – men det var historierne om mesterdetektiven Sherlock Holmes, der slog hans navn fast og
blev hans eviggyldige bidrag til verdenslitteraturhistorien.

Brugerbedømmelser af Sherlock Holmes vender tilbageGør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.