Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Siesta

Bag om Siesta

En ung nordmand beslutter sig for at drage ud på en lang vandretur langs togskinnerne. Da han er kommet næsten helt til Göteborg i Sverige, er han udmattet af den lange tur. Han går ind på et gæstgiveri og beder om en seng for natten. Da den unge pige i baren meddeler ham, at alle senge desværre er optaget, går han straks ud fra, at det i virkeligheden er et spørgsmål om, at svenskerne hader nordmændene på grund af det højspændte forhold mellem de to lande. Han sætter sig imidlertid tungt ned på en stol og nægter at røre sig ud af flækken, før der er blevet redt op til ham. Den unge pige er fortvivlet. Hvordan skal hun få ham til at forstå, at der virkelig er fuldt optaget? Og hvordan slipper hun af med ham igen? "Siesta" udkom første gang i 1897. Knut Hamsun (1859-1952) var en af Norges største forfattere. Han skrev en lang række romaner og noveller inden for forskellige genrer og modtog i 1920 Nobelprisen i litteratur. Han fik sit litterære gennembrud i 1890 med romanen "Sult", som er en af periodens vigtigste værker inden for norsk litteratur. Knut Hamsun stod endvidere bag en perlerække af digtsamlinger og skuespil.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788728502990
  • Udgivet:
  • 7. April 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Siesta

En ung nordmand beslutter sig for at drage ud på en lang vandretur langs togskinnerne. Da han er kommet næsten helt til Göteborg i Sverige, er han udmattet af den lange tur. Han går ind på et gæstgiveri og beder om en seng for natten. Da den unge pige i baren meddeler ham, at alle senge desværre er optaget, går han straks ud fra, at det i virkeligheden er et spørgsmål om, at svenskerne hader nordmændene på grund af det højspændte forhold mellem de to lande.

Han sætter sig imidlertid tungt ned på en stol og nægter at røre sig ud af flækken, før der er blevet redt op til ham. Den unge pige er fortvivlet. Hvordan skal hun få ham til at forstå, at der virkelig er fuldt optaget? Og hvordan slipper hun af med ham igen?

"Siesta" udkom første gang i 1897.

Knut Hamsun (1859-1952) var en af Norges største forfattere. Han skrev en lang række romaner og noveller inden for forskellige genrer og modtog i 1920 Nobelprisen i litteratur. Han fik sit litterære gennembrud i 1890 med romanen "Sult", som er en af periodens vigtigste værker inden for norsk litteratur. Knut Hamsun stod endvidere bag en perlerække af digtsamlinger og skuespil.

Brugerbedømmelser af SiestaFind lignende bøger
Bogen Siesta findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.