Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Skaldyr

Bag om Skaldyr

Skaldyr er en kogebog med gode og lette retter med rejer, muslinger, østers, jomfruhummere, hummere, krebs og krabber. Skønheden går hånd i hånd med sundheden i bogens opskrifter. Skaldyr er velsmagende fra naturens hånd, og de kræver ofte bare en enkel tilberedning, der kræves. Rejemaden er en klassiker og en portion hvidvinsdampede muslinger eller en grillet hummer er noget særligt for de fleste. At spise skaldyr kan tage tid og være et afslappet, sanseligt og smukt måltid, hvor man fx piller rejer eller krebs. I den forstand er skaldyr en luksus – og nogle af skaldyrene er da også dyre. Men man behøver ikke vente på de særlige lejligheder, for der er mange skaldyr, der er hurtige at tilberede og er billige. Bogens retter kan bruges til hverdag, kræver ikke megen tid og er uhyre sunde, rige på vigtige vitaminer – udover at være meget velsmagende. Skaldyrsretter er ikke kun små, lækre bidder. I denne bog er der idéer til at supplere skaldyrene med grønt, der både mætter og smager. Bogen giver kort indblik i redskaber, indkøb, opbevaring og vurdering af skaldyrs friskhed. Den indeholder tilmed trin for trin-instruktioner, der viser, hvordan man piller og klargør de forskellige dyr. Bogens 75 klassiske og moderne opskrifter indbefatter de mest almindelige skaldyr, der kan fås i Danmark. Her er kolde, lune og varme retter til hverdag, weekend og fest. Bogen er delt op i syv kapitler med små retter, større retter, supper, salater, hverdagsretter, retter med rå skaldyr og retter med både kød og skaldyr - egnede både til sommer og vinter.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788740038156
  • Udgivet:
  • 23. december 2016
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Skaldyr

Skaldyr er en kogebog med gode og lette retter med rejer, muslinger, østers, jomfruhummere, hummere, krebs og krabber. Skønheden går hånd i hånd med sundheden i bogens opskrifter.

Skaldyr er velsmagende fra naturens hånd, og de kræver ofte bare en enkel tilberedning, der kræves. Rejemaden er en klassiker og en portion hvidvinsdampede muslinger eller en grillet hummer er noget særligt for de fleste.
At spise skaldyr kan tage tid og være et afslappet, sanseligt og smukt måltid, hvor man fx piller rejer eller krebs. I den forstand er skaldyr en luksus – og nogle af skaldyrene er da også dyre. Men man behøver ikke vente på de særlige lejligheder, for der er mange skaldyr, der er hurtige at tilberede og er billige. Bogens retter kan bruges til hverdag, kræver ikke megen tid og er uhyre sunde, rige på vigtige vitaminer – udover at være meget velsmagende.

Skaldyrsretter er ikke kun små, lækre bidder. I denne bog er der idéer til at supplere skaldyrene med grønt, der både mætter og smager.

Bogen giver kort indblik i redskaber, indkøb, opbevaring og vurdering af skaldyrs friskhed. Den indeholder tilmed trin for trin-instruktioner, der viser, hvordan man piller og klargør de forskellige dyr. Bogens 75 klassiske og moderne opskrifter indbefatter de mest almindelige skaldyr, der kan fås i Danmark.

Her er kolde, lune og varme retter til hverdag, weekend og fest. Bogen er delt op i syv kapitler med små retter, større retter, supper, salater, hverdagsretter, retter med rå skaldyr og retter med både kød og skaldyr - egnede både til sommer og vinter.

Brugerbedømmelser af Skaldyr



Find lignende bøger
Bogen Skaldyr findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.