Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Smiler du lidt endnu?

Bag om Smiler du lidt endnu?

"Smiler du lidt endnu?" er en digtsamling af forfatter Johannes Wulff, der er kendt for sin umiddelbare og sanselige stil. Digtene beskæftiger sig med livet, eksistens og tilværelsen på den karakteristisk stilfærdige facon, som var kendetegnende for Johannes Wulff. Johannes Wulff (1902-1980) var en dansk forfatter, der fik sit litterære romangennembrud med bogen "O, Ungdom!" fra 1929. Hans forfatterskab bestod ud over sine romaner af flere digtsamlinger og var kendetegnet ved en forundring over livet, der tangerede en form for naivitet. Wulff udgav omkring 40 bøger og en lang rækker artikler og kronikker. I løbet af sin forfatterkarriere modtog han blandt andet Carl Møllers legat, H.C. Andersen-mindemedaljon, Georg Brandes legatet og blev i 1977 æresmedlem af Dansk forfatterforening.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711730867
  • Udgivet:
  • 23. Marts 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Smiler du lidt endnu?

"Smiler du lidt endnu?" er en digtsamling af forfatter Johannes Wulff, der er kendt for sin umiddelbare og sanselige stil. Digtene beskæftiger sig med livet, eksistens og tilværelsen på den karakteristisk stilfærdige facon, som var kendetegnende for Johannes Wulff.

Johannes Wulff (1902-1980) var en dansk forfatter, der fik sit litterære romangennembrud med bogen "O, Ungdom!" fra 1929. Hans forfatterskab bestod ud over sine romaner af flere digtsamlinger og var kendetegnet ved en forundring over livet, der tangerede en form for naivitet. Wulff udgav omkring 40 bøger og en lang rækker artikler og kronikker. I løbet af sin forfatterkarriere modtog han blandt andet Carl Møllers legat, H.C. Andersen-mindemedaljon, Georg Brandes legatet og blev i 1977 æresmedlem af Dansk forfatterforening.

Brugerbedømmelser af Smiler du lidt endnu?Find lignende bøger
Bogen Smiler du lidt endnu? findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.