Bag om Solskin og parmesan
NOMINERET TIL ÅRETS FEEL GOOD-ROMAN I SVERIGE
Hilda har booket en uges italiensk madlavningskursus i Toscana, og hun kan slet ikke vente. Hun arbejder til daglig som kok, men der er langt fra at skrælle gulerødder i en børnehave til drømmen om den liflige duft af citron under den italienske sol. Så da hun i lufthavnen sammen med de andre deltagere får at vide, at turen er aflyst, må hun hanke op i sig selv. Plan B er trods alt bedre end ingenting.
Det er Rasmus ikke helt enig i. Den tidligere popmusiker, der tilbringer de fleste dage på sofaen, sagde kun ja til turen, fordi hans
søster overtalte ham, og han er mere end skeptisk, da han hører, at kurset nu skal afholdes i den lille, svenske kystby Öregrund.
Men alle deltagerne har brug for at komme væk fra hverdagen, og selvom Öregrund ikke er Toscana, spreder den italienske stemning sig sammen med duften af hjemmelavet pesto. Hilda og Rasmus kunne ikke være mere forskellige, men da først maden er serveret under den svenske sommersol, og den kølige hvidvin er trukket op, kommer der både nye følelser og gamle hemmeligheder på bordet.
Pressen skriver:
»Én af de allerskønneste feel-good romaner denne sommer i forfriskende svenske omgivelser.«
- Bogblogger.dk
»En skøn bog til solvarme dage.«
- Julies bogblog
Vis mere