Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)

En grundbog til Faget ”Somatisk sygdom og sygepleje”. Bogen indeholder mange forskellige faglige temaer inden for områderne anatomi, fysiologi, sygdomslære og sygepleje. Bogen er skrevet til dig, som skal være social- og sundhedsassistent. Bogen giver dig forudsætninger for at kunne udføre sygepleje i et tværprofessionelt samarbejde. Nogle kapitler beskriver den grundlæggende sygepleje, som kan anvendes i forhold til alle borgere og patienter i såvel primær som sekundær sektor. Andre kapitler beskriver den mere komplekse sygepleje, relateret til konkrete sygdomsdiagnoser. Bogens indhold er opbygget, så der er skabt sammenhæng mellem anatomi/fysiologi, sygdomslære og sygepleje. Bogens teori relaterer sig til praksis bl.a. ved at inddrage cases og eksempler. Desuden er der i bogen beskrevet forskellige redskaber og modeller, der kan anvendes i praksis. Bogens indhold er på et højt fagligt niveau, men formidlet på en let tilgængelig måde. Indholdet i bogen giver eleven mulighed for at kunne tilegne sig et fagsprog, som dækker en del af social- og sundhedsassistentens kompetenceområde. Bogen indeholder også en eNøgle, som giver adgang til en digital udgave af bogen (iBog). I iBogen er der supplerende materiale i form af fx lydfiler, film, opgaver og mulighed for at tage noter.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788762817692
 • Indbinding:
 • Indbundet
 • Sideantal:
 • 1208
 • Udgivet:
 • 20. November 2017
 • Udgave:
 • 1
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 18. Juni 2024

Beskrivelse af Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)

En grundbog til Faget ”Somatisk sygdom og sygepleje”. Bogen indeholder mange forskellige faglige temaer inden for områderne anatomi, fysiologi, sygdomslære og sygepleje.

Bogen er skrevet til dig, som skal være social- og sundhedsassistent.

Bogen giver dig forudsætninger for at kunne udføre sygepleje i et tværprofessionelt samarbejde. Nogle kapitler beskriver den grundlæggende sygepleje, som kan anvendes i forhold til alle borgere og patienter i såvel primær som sekundær sektor. Andre kapitler beskriver den mere komplekse sygepleje, relateret til konkrete sygdomsdiagnoser.

Bogens indhold er opbygget, så der er skabt sammenhæng mellem anatomi/fysiologi, sygdomslære og sygepleje. Bogens teori relaterer sig til praksis bl.a. ved at inddrage cases og eksempler. Desuden er der i bogen beskrevet forskellige redskaber og modeller, der kan anvendes i praksis. Bogens indhold er på et højt fagligt niveau, men formidlet på en let tilgængelig måde.

Indholdet i bogen giver eleven mulighed for at kunne tilegne sig et fagsprog, som dækker en del af social- og sundhedsassistentens kompetenceområde.

Bogen indeholder også en eNøgle, som giver adgang til en digital udgave af bogen (iBog). I iBogen er der supplerende materiale i form af fx lydfiler, film, opgaver og mulighed for at tage noter.

Brugerbedømmelser af Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog)Find lignende bøger
Bogen Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II (med iBog) findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.