Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Sort sejl

Bag om Sort sejl

”Sort sejl” er første bind i den nye krimiserie Søredderne, der foregår i Stockholms smukke skærgård. En ensom sejlbåd driver på bølgerne i skærgården udenfor Stockholm. Da søredderen Annika går om bord, er der helt tomt. Båden er forladt. Har den revet sig løs? Ankeret er trukket op, og alle tove er på plads. Hvad er der sket? Varmen dirrer i luften, da Joanna står på molen og kigger ud over lystbådehavnen. Hun skal sejle et par dage med sin storebror Zack. Med sig ombord bærer hun en tung sorg. Kan havet og samværet med broren hele hende? Det bliver nogle stegende varme sommerdage på havet. Bagefter er alt forandret. Om forfatteren: Rebecka Aldén er journalist og forfatter til en række psykologiske thrillere, hvoraf ”Den ottende dødssynd (2017) er udkommet på dansk. ”Sort sejl” er første bind i serien Søredderne.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743404484
  • Udgivet:
  • 9. Juni 2023
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Sort sejl

”Sort sejl” er første bind i den nye krimiserie Søredderne, der foregår i Stockholms smukke skærgård.
En ensom sejlbåd driver på bølgerne i skærgården udenfor Stockholm. Da søredderen Annika går om bord, er der helt tomt. Båden er forladt. Har den revet sig løs? Ankeret er trukket op, og alle tove er på plads. Hvad er der sket?
Varmen dirrer i luften, da Joanna står på molen og kigger ud over lystbådehavnen. Hun skal sejle et par dage med sin storebror Zack. Med sig ombord bærer hun en tung sorg. Kan havet og samværet med broren hele hende?
Det bliver nogle stegende varme sommerdage på havet. Bagefter er alt forandret.

Om forfatteren:
Rebecka Aldén er journalist og forfatter til en række psykologiske thrillere, hvoraf ”Den ottende dødssynd (2017) er udkommet på dansk. ”Sort sejl” er første bind i serien Søredderne.

Brugerbedømmelser af Sort sejlFind lignende bøger
Bogen Sort sejl findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.