dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Stå lige stille lidt

Bag om Stå lige stille lidt

"Det er kølig morgen alt er grønt og friskt og solsortene her er fyldige og aktive og de kan uafbrudt trække regnormene ud i det uendelige og alligevel giver de sig god tid til at fløjte solen op og ned og selv midt på dagen kan de give den sådan en på næbbet at det toner flot mellem husene og der er kram i de fugle, jeg elsker dem og så stikker de ikke af når kulden kommer og mod den hvide sne er de smukkere end nogensinde." I "Stå lige lidt stille" tegner Lean Nielsen ordbilleder af hverdagssyn i Danmark. Duerne i byen, solsorten om morgenen, gråspurvene, der forlader Københavns larm og flyver til Fyn eller endnu længere væk. Hvem ved, hvor de alle sammen ender? Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711842102
  • Udgivet:
  • 23. November 2017
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Stå lige stille lidt

"Det er kølig morgen
alt er grønt og friskt
og solsortene her er
fyldige og aktive og
de kan uafbrudt
trække regnormene ud
i det uendelige og
alligevel giver de sig
god tid til at fløjte
solen op og ned og
selv midt på dagen
kan de give den
sådan en på næbbet
at det toner flot
mellem husene og
der er kram i
de fugle, jeg elsker
dem og så stikker
de ikke af når
kulden kommer og
mod den hvide sne
er de smukkere
end nogensinde."

I "Stå lige lidt stille" tegner Lean Nielsen ordbilleder af hverdagssyn i Danmark. Duerne i byen, solsorten om morgenen, gråspurvene, der forlader Københavns larm og flyver til Fyn eller endnu længere væk. Hvem ved, hvor de alle sammen ender?

Den danske forfatter og digter Lean Nielsen blev født i 1935 og debuterede i 1969 med digtsamlingen "Fru Jensen in memoriam". Herefter udgav han den ene digtsamling efter den anden, og i 1982 sprang han ud som prosaist med novellesamlingen "Ned ad trappen, ud på gaden".

Brugerbedømmelser af Stå lige stille lidtFind lignende bøger
Bogen Stå lige stille lidt findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.