Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Står på tæer under vand - digtoplæsning med musik

Bag om Står på tæer under vand - digtoplæsning med musik

Står på tæer under vand​ er en fotogra​fisk digtsamling, hvor drømme og virkelighed flettes sammen i ord og billeder. I digtenes univers er havdyrene og havet trukket op på land. Denne forandring gør, at sproget og dagligdagen ændrer sig i denne højaktuelle (klima)digtsamling. Digtsamlingen er blevet til i et samarbejde mellem fotograf Mariana Gil og forfatter Daniel Boysen. Deres samarbejde går langt tilbage, og de har bl.a. lavet filmværker og udstillinger i forbindelse med udgivelsen af Boysens velanmeldte roman ​På sit yderste ​ (Jensen & Dalgaard, 2019). Fotografierne bevæger sig på kanten af digtene og alting eksisterer på samme tid; derfor findes hverdagens frustrationer og glæder, samtidig med at verden og universet som et hele forandrer sig. vi bestiger verdens højeste bjerg vi går rundt og mærker det som havbund under os Musik af Martin Lau. Daniel Boysen (f. 1986) har skrevet en række anmelderroste romaner og digtsamlinger. Et gennemgående træk i hans skrift er et impressionistisk blik med elementer af fantastik. Hans seneste digtsamling, ​En vase i brystet​ , blev i 2018 kåret til én af årets bedste af Litteratursiden. www.danielboysen.dk

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793717336
 • Format:
 • MP3
 • Udgivet:
 • 26. April 2020
 • Oplæser:
 • Daniel Boysen
Leveringstid: Straks på e-mail

Anmeldelser af Står på tæer under vand - digtoplæsning med musik

  Beskrivelse af Står på tæer under vand - digtoplæsning med musik

  Står på tæer under vand​ er en fotogra​fisk digtsamling, hvor drømme og virkelighed flettes sammen i ord og billeder. I digtenes univers er havdyrene og havet trukket op på land. Denne forandring gør, at sproget og dagligdagen ændrer sig i denne højaktuelle (klima)digtsamling.

  Digtsamlingen er blevet til i et samarbejde mellem fotograf Mariana Gil og forfatter Daniel Boysen. Deres samarbejde går langt tilbage, og de har bl.a. lavet filmværker og udstillinger i forbindelse med udgivelsen af Boysens velanmeldte roman ​På sit yderste ​ (Jensen & Dalgaard, 2019). Fotografierne bevæger sig på kanten af digtene og alting eksisterer på samme tid; derfor findes hverdagens frustrationer og glæder, samtidig med at verden og universet som et hele forandrer sig.

  vi bestiger verdens højeste bjerg vi går rundt og mærker det som havbund under os

  Musik af Martin Lau.

  Daniel Boysen (f. 1986) har skrevet en række anmelderroste romaner og digtsamlinger. Et gennemgående træk i hans skrift er et impressionistisk blik med elementer af fantastik. Hans seneste digtsamling, ​En vase i brystet​ , blev i 2018 kåret til én af årets bedste af Litteratursiden.

  www.danielboysen.dk

  Brugerbedømmelser af Står på tæer under vand - digtoplæsning med musik



  Find lignende bøger
  Bogen Står på tæer under vand - digtoplæsning med musik findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.