Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Stemmer sidst på dagen

Bag om Stemmer sidst på dagen

"Sønnen Også denne dag er besøget hos mine forældre alt for kort så meget desto længere gør jeg håndtrykket da vi skilles og vil at de skal forstå det er min tak for alt hvad jeg skylder dem og det blir mere og mere mens jeg forsvinder ned gennem Jylland sammen med håbet om at deres tilgivelse alligevel kan nå mig." Claus Grymers digte handler om den midaldrende mand og hans forhold til de børn, der allerede er blevet voksne og selvstændige, og de forældre, der nu er gamle og har brug for ham på en ny måde. Claus Grymer (1946) er en dansk forfatter og journalist. Han er uddannet journalist på Morsø Folkeblad og har en bifagseksamen i dansk fra Aarhus Universitet. Claus Grymer debuterede som forfatter i 1973 med digtsamlingen "Skjul", og siden da har han udgivet et væld af digtsamlinger, romaner og novellesamlinger.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726070125
  • Udgivet:
  • 31. Oktober 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Stemmer sidst på dagen

"Sønnen

Også denne dag er besøget

hos mine forældre alt for kort

så meget desto længere

gør jeg håndtrykket

da vi skilles og vil

at de skal forstå

det er min tak for alt

hvad jeg skylder dem

og det blir mere og mere

mens jeg forsvinder

ned gennem Jylland

sammen med håbet om

at deres tilgivelse

alligevel kan nå mig."

Claus Grymers digte handler om den midaldrende mand og hans forhold til de børn, der allerede er blevet voksne og selvstændige, og de forældre, der nu er gamle og har brug for ham på en ny måde.

Claus Grymer (1946) er en dansk forfatter og journalist. Han er uddannet journalist på Morsø Folkeblad og har en bifagseksamen i dansk fra Aarhus Universitet. Claus Grymer debuterede som forfatter i 1973 med digtsamlingen "Skjul", og siden da har han udgivet et væld af digtsamlinger, romaner og novellesamlinger.

Brugerbedømmelser af Stemmer sidst på dagenFind lignende bøger
Bogen Stemmer sidst på dagen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.