Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Stik i et sent århundredes sæder

Bag om Stik i et sent århundredes sæder

"Stik i et sent århundredes sæder" er en essayistisk lyriksamling af livserfaringer og strøtanker fra forfatteren Jørgen Sonne. I samlingens varedekleration betegner forfatteren selv indholdet som "øjeblikkelige noteringer, de kortest mulige udtryk for iagttagelser, som de undervejs har slået én ved tilværelsens mangfoldige forhold. Derfor er de skærpede, ideal-typiske eller yderligtgående, og således udanske". Jørgen Sonne (1925-2015) dansk forfatter, digter, anmelder, oversætter og cand.mag i historie og engelsk. Jørgen Sonne debuterede med en digtsamling i 1950.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711714584
  • Udgivet:
  • 6. Juli 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Stik i et sent århundredes sæder

"Stik i et sent århundredes sæder" er en essayistisk lyriksamling af livserfaringer og strøtanker fra forfatteren Jørgen Sonne.

I samlingens varedekleration betegner forfatteren selv indholdet som "øjeblikkelige noteringer, de kortest mulige udtryk for iagttagelser, som de undervejs har slået én ved tilværelsens mangfoldige forhold. Derfor er de skærpede, ideal-typiske eller yderligtgående, og således udanske".

Jørgen Sonne (1925-2015) dansk forfatter, digter, anmelder, oversætter og cand.mag i historie og engelsk. Jørgen Sonne debuterede med en digtsamling i 1950.

Brugerbedømmelser af Stik i et sent århundredes sæderFind lignende bøger
Bogen Stik i et sent århundredes sæder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.