Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Studier i H.C. Andersens fortællekunst

Bag om Studier i H.C. Andersens fortællekunst

I "Studier i H.C. Andersens fortællekunst" går Niels V. Kofoed i dybden med vidt forskellige aspekter af den store digters forfatterskab. Han ser blandt andet nærmere på H.C. Andersens digteriske arbejdsformer, den tekniske opbygning af et eventyr, ordgentagelser og temagentagelser, det barnlige i eventyrerne og det overnaturlige i romanerne. Bogen er delt op i fem kapitler: Stilfaser og kompositionsfaktorer Fortællingens økonomi og teknik Motivernes fødsel og vækst Menneske og helt Natur og overnatur Niels Vilhelm Kofoed (f. 1930) har skrevet et væld af bøger om dansk litteratur og kulturhistorie samt en lang række biografier om Danmarks største forfattere. Efter uddannelsen som cand.mag. i dansk og fransk fra Københavns Universitet var Niels V. Kofoed lektor ved Stockholm Universitet og senere Lund Universitet i Sverige og har sidenhen været professor på University of Washington i USA.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711721117
  • Udgivet:
  • 20. April 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Studier i H.C. Andersens fortællekunst

I "Studier i H.C. Andersens fortællekunst" går Niels V. Kofoed i dybden med vidt forskellige aspekter af den store digters forfatterskab. Han ser blandt andet nærmere på H.C. Andersens digteriske arbejdsformer, den tekniske opbygning af et eventyr, ordgentagelser og temagentagelser, det barnlige i eventyrerne og det overnaturlige i romanerne.

Bogen er delt op i fem kapitler:
Stilfaser og kompositionsfaktorer
Fortællingens økonomi og teknik
Motivernes fødsel og vækst
Menneske og helt
Natur og overnatur

Niels Vilhelm Kofoed (f. 1930) har skrevet et væld af bøger om dansk litteratur og kulturhistorie samt en lang række biografier om Danmarks største forfattere. Efter uddannelsen som cand.mag. i dansk og fransk fra Københavns Universitet var Niels V. Kofoed lektor ved Stockholm Universitet og senere Lund Universitet i Sverige og har sidenhen været professor på University of Washington i USA.

Brugerbedømmelser af Studier i H.C. Andersens fortællekunstFind lignende bøger
Bogen Studier i H.C. Andersens fortællekunst findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.