Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Svampesamlerens kogebog

Bag om Svampesamlerens kogebog

Lad svampejagtens magi leve videre i køkkenet! Ikke altid svampetoast og flødepasta, svampe kan så meget mere gastronomisk: kantarelvafler, confiterede østershatte, glaserede Karl Johan-spyd … Svampejagt er en vidunderlig måde at komme tæt på naturen: Den boblende energi, når du har spottet en spisesvamp i mosset, glæden ved forsigtigt at lirke den fri fra underlaget, skære bunden af den, tjekke den for orm, og lægge den nænsomt ned i kurven til de andre. Men hvad så når du kommer hjem? Er det flødepasta og svampetoast hele ugen? Ingen skam i det; det er vidunderlige retter, men der er meget mere at komme efter. De svampe du plukker i skoven har meget mere smag, end dem du køber i supermarkedet. De har også meget større variation. Tekstur og smag spænder bredt fra judasører over blomkålssvamp til kantarel og rørhat. Alle har de deres egne superkræfter i køkkenet, og det kan godt betale sig at dykke ned i deres gastronomiske muligheder. Uanset om svampene spiller hovedrollen eller danner bagtæppe i en ret, så gemmer de på et smagsunivers uden sidestykke. Bodil Sofie Espersen og Søren Espersen er datter og far og har hele Bodils liv haft en fælles glæde ved svampejagt og svampetilberedning. I denne bog gennemgår de Danmarks mange spisesvampe og lærer dig at lave vidunderlig mad med dem.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773391556
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 192
  • Udgivet:
  • 24. august 2023
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 220x289x25 mm.
  • Vægt:
  • 1017 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 25. november 2024

Beskrivelse af Svampesamlerens kogebog

Lad svampejagtens magi leve videre i køkkenet! Ikke altid svampetoast og flødepasta, svampe kan så meget mere gastronomisk: kantarelvafler, confiterede østershatte, glaserede Karl Johan-spyd …
Svampejagt er en vidunderlig måde at komme tæt på naturen: Den boblende energi, når du har spottet en spisesvamp i mosset, glæden ved forsigtigt at lirke den fri fra underlaget, skære bunden af den, tjekke den for orm, og lægge den nænsomt ned i kurven til de andre.
Men hvad så når du kommer hjem? Er det flødepasta og svampetoast hele ugen? Ingen skam i det; det er vidunderlige retter, men der er meget mere at komme efter.
De svampe du plukker i skoven har meget mere smag, end dem du køber i supermarkedet. De har også meget større variation. Tekstur og smag spænder bredt fra judasører over blomkålssvamp til kantarel og rørhat. Alle har de deres egne superkræfter i køkkenet, og det kan godt betale sig at dykke ned i deres gastronomiske muligheder. Uanset om svampene spiller hovedrollen eller danner bagtæppe i en ret, så gemmer de på et smagsunivers uden sidestykke.
Bodil Sofie Espersen og Søren Espersen er datter og far og har hele Bodils liv haft en fælles glæde ved svampejagt og svampetilberedning. I denne bog gennemgår de Danmarks mange spisesvampe og lærer dig at lave vidunderlig mad med dem.

Brugerbedømmelser af Svampesamlerens kogebog



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.