Tab i næringsværdi af Leif Bøgh-Sørensen E-bog, PDF

Tab i næringsværdi

af ,
(Udvid)

Kapitel 13 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8):Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering. Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister. Se også Konserveringsteknik 1.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791319778
  • Udgivet:
  • 26. August 2013

Andre udgaver:

  • Straks på e-mail
  • 40,00 kr.
Læg i kurv
  • 10,00 kr. i
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre bøger af Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen