Tartine Book No. 3 af Chad Robertson Du sparer 17% ift. forlagets pris Spar 17%

Tartine Book No. 3

- Ancient Modern Classic Whole

af Chad Robertson

Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.

Læs mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781452114309
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 304
  • Udgivet:
  • 1. januar 2003
  • Størrelse:
  • 223x261x32 mm.
  • Vægt:
  • 1400 g.
  • 4-7 hverdage
  • 27. februar 2020
  • 225,95 kr.
  • 273,33 kr.
  • 47,38 kr. (17%)
  • 29,95 kr.
Eller spar samlet 26% som medlem
  • 200,95 kr.
  • 72,38 kr. (26%)
  • 29,95 kr.
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Tartine Book No. 3
Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Tartine Book No. 3


Andre bøger af Chad Robertson
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.