Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

To linjer, der følges ad

Bag om To linjer, der følges ad

To linjer, der følges ad er en samling aforismer, der alle – som titlen antyder – er bygget op omkring to sætninger med et fyndigt indhold om tilværelsens store og små ting. Samlingen fokuserer ikke på et bestemt tema, men søger i stedet at udforske sproget og livet ved at lade de to linjer spille sig ud mod hinanden. Fælles for dem er dog, at de rummer en dobbeltbetydning, og at de to sætninger enten understøtter eller overbyder hinanden. Og så afspejler de den kærlighed til sproget, der har været Thomas Olesens udgangspunkt for at formulere aforismerne. Uddrag af bogen Når det brænder på, bliver ens verden hurtigt kold. Hilser på hinanden, da vi har nok af os selv. At være uden karakter spiller en rolle. Om forfatteren Thomas Olesen (f. 1972) er uddannet pædagog, men har siden 2001 været på førtidspension. Nu bruger han tiden på at skrive, male og tegne. I 2014 debuterede han med digtsamlingen Indre landskab.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793395763
  • Udgivet:
  • 22. November 2015
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af To linjer, der følges ad

To linjer, der følges ad er en samling aforismer, der alle – som titlen antyder – er bygget op omkring to sætninger med et fyndigt indhold om tilværelsens store og små ting. Samlingen fokuserer ikke på et bestemt tema, men søger i stedet at udforske sproget og livet ved at lade de to linjer spille sig ud mod hinanden. Fælles for dem er dog, at de rummer en dobbeltbetydning, og at de to sætninger enten understøtter eller overbyder hinanden. Og så afspejler de den kærlighed til sproget, der har været Thomas Olesens udgangspunkt for at formulere aforismerne.

Uddrag af bogen
Når det brænder på,
bliver ens verden hurtigt kold.

Hilser på hinanden,
da vi har nok af os selv.

At være uden karakter
spiller en rolle.

Om forfatteren
Thomas Olesen (f. 1972) er uddannet pædagog, men har siden 2001 været på førtidspension. Nu bruger han tiden på at skrive, male og tegne. I 2014 debuterede han med digtsamlingen Indre landskab.

Brugerbedømmelser af To linjer, der følges adFind lignende bøger
Bogen To linjer, der følges ad findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.