Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Tørring af levnedsmidler

Bag om Tørring af levnedsmidler

Kapitel 6 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8): Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering. Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister. Se også Konserveringsteknik 1.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791319709
  • Udgivet:
  • 22. august 2013
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Tørring af levnedsmidler

Kapitel 6 i Konserveringsteknik 2 (978-87-91319-64-8):
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.

Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.

Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.

Se også Konserveringsteknik 1.

Brugerbedømmelser af Tørring af levnedsmidler



Find lignende bøger
Bogen Tørring af levnedsmidler findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.