Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Troens rare klenodie i nogle åndelige sange

Bag om Troens rare klenodie i nogle åndelige sange

"Troens rare klenodie" består af en lang række af biskop Hans Brorsons salmer og tekster om hans forhold til den kristne tro. Han fortæller blandt andet om gudfrygtighed, om troens egenskaber og om de troendes høje adelsskab. Bogen giver et spændende indblik i den danske kirkes opfattelse af kristendommen, og hvordan et kristent menneske skulle opføre sig i 1700-tallet. Hans Adolph Brorson (1694-1764) var en dansk pietist og salmedigter, der var biskop i Ribe fra 1741-1764. Hans Brorson udgav sine første salmer i et lille hæfte i 1732 tilegnet de dansktalende borgere i Tønder. Hans salmedigtning bærer præg af mystisk spiritualitet og interesse for oplevelses- og erfaringsdimensioner af troen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726026337
  • Udgivet:
  • 21. August 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Troens rare klenodie i nogle åndelige sange

"Troens rare klenodie" består af en lang række af biskop Hans Brorsons salmer og tekster om hans forhold til den kristne tro. Han fortæller blandt andet om gudfrygtighed, om troens egenskaber og om de troendes høje adelsskab. Bogen giver et spændende indblik i den danske kirkes opfattelse af kristendommen, og hvordan et kristent menneske skulle opføre sig i 1700-tallet.

Hans Adolph Brorson (1694-1764) var en dansk pietist og salmedigter, der var biskop i Ribe fra 1741-1764. Hans Brorson udgav sine første salmer i et lille hæfte i 1732 tilegnet de dansktalende borgere i Tønder. Hans salmedigtning bærer præg af mystisk spiritualitet og interesse for oplevelses- og erfaringsdimensioner af troen.

Brugerbedømmelser af Troens rare klenodie i nogle åndelige sangeFind lignende bøger
Bogen Troens rare klenodie i nogle åndelige sange findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.