Universet, Rød Fagklub af Line Friis Frederiksen

Universet, Rød Fagklub

af Line Friis Frederiksen

En vild rejse i tid og rum Alinea er stolte af at præsentere en på alle måder storslået fagbog i serien Rød Fagklub. Bogen Universet tager dig med hele vejen rundt i det fantastiske univers - startende med det store Big Bang. Med en letlæst tekst og mange flotte billeder og illustrationer præsenterer bogen nogle af de mest spektakulære og opsigtsvækkende historier og fænomener.
Vidste du fx, at der findes en stjerne, der er 5 milliarder gange større end Solen? Eller at ingen nogensinde har set et sort hul?
Line Friis Frederiksen, der bl.a. har være vært på flere videnskabsprogrammer på Danmarks Radio, formår på bedste vis at få formidlet det spændende og komplekse stof i børnehøjde. Teksten og de udvalgte historier og fænomener er nøje udvalgt, så de fanger og fastholder læseren.
Rød FagklubUniverset er oplagt til frilæsning for de læsere, som elsker faglitteratur og retter sig mod læsere fra 8 år. Bogen er bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister. Der findes flere sammenlignelige titler i samme serie.
Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på www.fagklub.alinea.dk
Se mere om bogen og de andre titler i serien på www.alinea.dk.

Læs mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788723541932
 • Udgivet:
 • 1. november 2017
 • Straks på e-mail
 • 28,95 kr.
 • 0,00 kr.
Eller spar samlet 14% som medlem
 • 24,95 kr.
 • 4,05 kr. (14%)
 • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
  1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Universet, Rød Fagklub

En vild rejse i tid og rum
Alinea er stolte af at præsentere en på alle måder storslået fagbog i serien Rød Fagklub.
Bogen Universet tager dig med hele vejen rundt i det fantastiske univers - startende med det store Big Bang. Med en letlæst tekst og mange flotte billeder og illustrationer præsenterer bogen nogle af de mest spektakulære og opsigtsvækkende historier og fænomener.


Vidste du fx, at der findes en stjerne, der er 5 milliarder gange større end Solen? Eller at ingen nogensinde har set et sort hul?


Line Friis Frederiksen, der bl.a. har være vært på flere videnskabsprogrammer på Danmarks Radio, formår på bedste vis at få formidlet det spændende og komplekse stof i børnehøjde. Teksten og de udvalgte historier og fænomener er nøje udvalgt, så de fanger og fastholder læseren. Rød Fagklub
Universet er oplagt til frilæsning for de læsere, som elsker faglitteratur og retter sig mod læsere fra 8 år. Bogen er bygget op som en eksemplarisk fagbog med indholdsfortegnelse, overblik og stikordsregister. Der findes flere sammenlignelige titler i samme serie.


Der er udarbejdet gratis læseforståelsesopgaver til bogen, der kan downloades på www.fagklub.alinea.dk


Se mere om bogen og de andre titler i serien på www.alinea.dk.

Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Universet, Rød Fagklub


Andre bøger af Line Friis Frederiksen
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.